Новак Джокович определено не е сред горещите любимци на френската

...
Новак Джокович определено не е сред горещите любимци на френската
Коментари Харесай

3-кратен шампион от Шлема: Почти никой не харесва Новак Джокович във Франция

Новак Джокович несъмнено не е измежду горещите любимци на френската аудитория, която неведнъж го е освирквала на мачовете му от Ролан Гарос. Самият международен номер едно през предходната година съобщи, че почитателите в Париж постоянно са неуважителни и заслужават срещуположен отговор, а всичко това няма по какъв начин да не се отразява на връзките сред 3-кратния първенец в шампионата и френските фенове на тенис, като Микаел Лодра се опита да изясни каква е повода за отрицателните въодушевление на неговите сънародници по отношение на Джокера.

" Познавам се чудесно с Новак, тъй като си партнирах на корта в продължение на две години с неговия непосредствен другар Ненад Зимонич и съм прекарал значително време в компанията на Ноле по другите шампионати. Мога да кажа, че той е доста занимателен човек и обича да се майтапи постоянно, което е обща линия сред нас и бързо изградихме чудесни взаимоотношения посред ни.

За страдание, аз съм един от дребното французи, които харесват Новак. Трудно е да бъдеш почитател на тениса и да не харесваш Федерер, а Надал се трансформира в лицето на Ролан Гарос през последните 2 десетилетия. Те постоянно ще бъдат по-обичани от Джокович, който намерено е нехаресван от френската аудитория и съвсем никой не го поддържа на мачовете му в Париж.

Истината е, че на моите сънародници им е мъчно да одобряват обстоятелството, че Новак изпревари Федерер и Надал по брой трофеи от Големия шлем, което не се харесва по никакъв начин във Франция, където другите двама са истински икони. Джокович също не си е помагал самичък, тъй като е отвръщал на дадени провокации и се е заяждал доста пъти с почитателите в Париж, а те могат да те влудят, когато не са на твоя страна " - регистрира 3-кратният първенец от Шлема на двойки и сребърен медалист от Олимпиадата в Лондон.

Източник: We Love Tennis

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР