Най-добрата ни тенисистка Виктория Томова демонстрира отлична игра през настоящата

...
Най-добрата ни тенисистка Виктория Томова демонстрира отлична игра през настоящата
Коментари Харесай

Гледайте на живо: Виктория Томова в търсене на реванш срещу световната №9

Най-добрата ни тенисистка Виктория Томова показва отлична игра през актуалната седмица в пресявките на влиятелния WTA 500 шампионат в Доха и през вчерашния ден си обезпечи място в главната скица на конкуренцията. В квалификациите нашата сънародничка надви поредно над три по-високоранкирани от нея тенисистки в лицето на Марина Заневска, Лорън Дейвис и Медисън Бренгъл, с цел да продължи към същинската част на надпреварата, където още на старта я чака извънредно тежко предизвикателство в лицето на международната №9 Белинда Бенчич.

Двете се изправиха една против друга в първия кръг на отминалото Открито шампионата на Австралия, където швейцарката не остави никакви шансове на родната ни представителка, постигайки експресна победа с 6:1 6:2. Задачата на Вики през днешния ден наподобява даже още по-трудна, като се вземе поради, че олимпийската шампионка е състезателката с максимален брой победи от началото на сезона (13) и също така може да се похвали с две завоювани трофеи през 2023-та, втората от които стана факт в неделя. 

Предстоящата среща сред Томова и Бенчич е трета в програмата на централния корт за вторник, което значи, че се чака началото да бъде сложено не преди 16:00 часа българско време, като вие ще имате опция да наблюдавате онлайн изявите на нашето момиче на някой от следните линкове:

 (изисква регистрация, само че е с най-хубаво качество)

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР