Жена казва, че се чувства изоставена“, тъй като съпругът й

...
Жена казва, че се чувства изоставена“, тъй като съпругът й
Коментари Харесай

Гневът на майката, тъй като съпругът предприема самостоятелно пътуване за шест седмици - което я кара да се чувства „изоставена“

Жена споделя, че се „ усеща изоставена “, защото брачният партньор й е възнамерявал шестседмични ваканции с другар – оставяйки я вкъщи да се грижат за двете им дребни деца.

40-годишната майка, която желае да остане неназована, споделя, че брачният партньор й е „ прелестен “, само че единствено когато е вкъщи. Той всеки ден върви на работа, а тя е стопанка и гледа децата им. Но когато нейният сътрудник, който тя разказва като „ любовта на живота си “, има свободно време от работа, тя твърди, че той възнамерява пътувания, с цел да види своя „ безценен другар “, който живее на пет часа път, изясни тя неотдавна в Reddit.

Но майката остана раздразнена, когато откакто нейният сътрудник, съгласно известията, предприе двуседмично пътешестване в чужбина с приятеля си, той се върна и сподели, че възнамеряват две, три седмици дълги празници дружно. Редица консуматори на Reddit останаха подозрителни, като показаха, че другарството на нейния сътрудник може да има освен това от това, което наподобява на пръв взор.

Тя изясни: „ Той е ангаж...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР