Данни на Министерството на търговията показват, че през април продажбите

...
Данни на Министерството на търговията показват, че през април продажбите
Коментари Харесай

Продажбите на дребно на потребителски продукти през април са нараснали с 2,3% на годишна база

Данни на Министерството на търговията демонстрират, че през април продажбите на дребно на потребителски артикули са били 3,57 трилиона юана, което е нарастване с 2,3% на годишна база. Продажбите на електрически автомобили са нараствали бързо – с 33,5%, на домашни електроуреди – 4,5%, а на мебели – с 1,2% на годишна база.

През първите четири месеца продажбите на дребно на бранша на услугите са нарастнали с 8,4%, от които приходите в ресторантьорския бизнес – с 9,3% на годишна база.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед12575Проф. Дарина Григорова: Съюзът Русия-Китай е рационалният вектор в актуалните интернационалните отношенияАлтернативен Поглед21132Проф. Дарина Григорова за книгата на ген. Стоименов " Ескалация на войната в Украйна: България на кръстопът " Коментарен Поглед15207Зорница Илиева за заплахата да се допусне нов ерес в Българската православна църкваАлтернативен Поглед10576Д-р Илия Илиев: Китай и Русия - една взаимна политика по цялото пространство на светаАлтернативен Поглед13570Д-р Илия Илиев: Катастрофа или атентат е причина за гибелта на иранския президент!?Алтернативен Поглед118250Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /Алтернативен Поглед79488„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юни
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР