Навлязохме в най-напрегнатия в астрологично отношение период на 2022 г.

...
Навлязохме в най-напрегнатия в астрологично отношение период на 2022 г.
Коментари Харесай

Коридорът на затъмненията от 25 октомври до 8 ноември: какви са уроците на Вселената в най-натоварения период на 2022 г.?

Навлязохме в най-напрегнатия в астрологично отношение интервал на 2022 година – коридора на затъмненията от 25 октомври до 8 ноември.

И двете затъмнения – първо слънчевото, след това лунното – се случват в знаци, които са свързани с запаси, финанси, непоклатимост, душeвност и привички – Скорпион и Телец.

Затъмнение в Скорпион на 25 октомври


 

Коридорът стартира със затъмнение в Скорпион на 25 октомври - сходно затъмнение е имало на 24 април 2005 година, тъй че в случай че помните какво се е случило в този интервал - събитията може да са свързани. Този път затъмнението се ръководи от две мощни планети: Марс в Близнаци и Плутон в Козирог. Първата дава отговор за придвижването и пътуването, фамилните връзки, способността за другарство, доказване на персоналната позиция, отбрана на персоналните граници и асимилиране на нови умения.

Следователно затъмнението на 25 октомври може да повлияе на връзките ви с околните и общуването, само че през призмата на знака Скорпион: Вселената ще изисква от вас нови реакции на остарели тласъци! Отреагирането по табиет към този момент не работи, навлизате в нов стадий и това може да се схване мъчително. Например, в случай че желаете да постигнете цел в кариерата си или в връзките със фамилията си, ще забележите, че методите, които сте употребявали в предишното са остарели.

Вторият шеф на затъмнението – Плутон – е в знака Козирог и може да повлияе на вашата кариера, статус, престиж в живота, цел и специалност. По принцип в тази позиция Плутон ви учи да постигате задачите си, само че по време на затъмнение задачата може да се промени. Сякаш розовите ви очила ще паднат и най-сетне ще разберете накъде в действителност желаете да отидете.

По линията на Скорпиона може да ви бъде отказано финансиране, тъй че най-сетне да започнете да изграждате живота си сами, разчитайки единствено на личните си запаси и да напуснете токсични връзки. Например, привикнали сте да живеете на непознати разходи, благодарение на родители или заеми - към този момент обаче това няма да бъде допустимо. Вселената ще ви покаже, че към този момент не можете да вървите по утъпканата пътека. Време е за смяна.

Следователно това затъмнение може да бъде най-неприятно за тези, които се отнасят неразумно към личните си пари и също по този начин не проучват живота си отговорно. Скорпионът е знак, който е обвързван с прераждането и трансформацията. Освен това той е воден знак, а водата символизира нашите страсти, усеща и несъзнателни привички.

Всъщност, с помощта на затъмнението, биха могли да се случат събития, които ще прочистят душeвността ви: ще разберете, че е време да се отървете от неприятен табиет, токсични връзки или недомислени разноски - в противоположен случай няма да можете да вървите напред.



Това затъмнение може да бъде най-трудно за Скорпионите, родени в интервала от 24 до 31 октомври. Затъмнението ще се случи във вашето Слънце и ще бъде обвързвано с смяна в кариерата, в връзките с някой от околните ви мъже (баща, брачен партньор, брат, син) или със здравето ви. Бъдете деликатни към себе си, занимавайте се със спорт, вярно хранене и, в случай че е належащо, посетете доктор.

Ранните Лъвове (23 юли - 20 юли), Водолеи (22 януари - 30 януари) и Телци (24 април - 30 април) също могат да срещнат усложнения по време на това затъмнение: в живота ви може да се появят съответни събития, които ще ви принудят да измененията своя метод към себеизразяването. Например, в случай че вие сте привикнали да действате от лидерска позиция или назад - като въздържан наблюдаващ, то Вселената ще ви тласне по път, по който няма да е допустимо да действате по нормалния метод.

Важно е да се означи, че измененията могат да настъпят както в позитивна тенденция, по този начин и в негативна: да вземем за пример може да имате нарастване на заплатата, може да си купите апартамент или сполучливо ще продадете неподвижен парцел. Може да имате и нов началник, смяна в професионалната тенденция. Всичко без подозрение зависи от вашите минали дейности.

Затъмнение в Телец на 8 ноември



Две седмици по-късно следва второто деяние на звездната пиеса – лунно затъмнение в Телец. Подобно астрологично събитие се е случвило на 9 ноември 2003 година, тъй че не забравяйте да си спомните какво сте правили през този интервал. Не е наложително навръх тази дата, само че два месеца преди или след затъмнението.

Този път събитието се случва в съответствува на Луната и Уран - планетата на шока, бързото развиване на събитията, когато Вселената безусловно за един ден може коренно да промени ориста ви на 180 градуса. Интересното е, че Уран ръководи Водолейя, тъй че точно представителите на този знак биха могли да бъдат прекомерно дейни умствено. Това може да се изрази във ненадейно решение да емигрирате, да промените работата си, да промените екипа, да измененията напълно специалността си.

За всички знаци на зодиака затъмнението в Телец ще се изрази във вътрешна потребност от смяна на отношението към личния запас. Телецът символизира персоналния портфейл, а Скорпионът фамилния или банков капитал. И в случай че затъмнението на 25 октомври ще отнеме нормалната ви финансова патерица, то затъмнението на 8 ноември ще ви принуди да измененията метода, по който изкарвате пари.

Вселената желае да постави завършек на значим стадий от живота на всеки човек, що се отнася до запаси, хранене, самочувствие и пари. Вероятно най-хубавото решение би било да живеете по-прост, само че по-стабилен живот: без прахуляк в очите с помощта на заеми и помощта на родственици. Телецът е знак на комфорта, сигурността и хармонията, който на първо място ще ви научи по какъв начин да се отнасяте с парите си. Например, в случай че преди сте си разрешавали да профуквате цялата си заплата, в този момент ще разберете, че притежаването на пари и способността да ги спестявате е пътят към просперитета и стабилността. А вярното систематизиране на ресурсите е почитание към себе си, вашата сила и време. Телецът е обвързван още с тематиката за храненето и самочувствието, тъй че е напълно разумно за мнозина затъмнението на 8 ноември да докара до решение да преминат на диета, да се погрижат за здравето си и да трансформират отношението си към умствените си запаси. Вашето самочувствие към този момент ще зависи не от това, което другите ви споделят, а от това какъв брой обич и внимание сте вложили в себе си.

Затъмнението на 8 ноември е с два шефа – Венера в Скорпион и Хирон в Овен. И двата знака са виновни за способността да бъдеш боец, водач и капитан на живота си, само че в разнообразни облици. Например Венера в Скорпион ще помогне, с помощта на това затъмнение, да се отървете от любовни връзки, привички, комплекси, които биха могли да са наследени от родовата ви система. Ако във вашето семейство е било обикновено да живеете на заем или може би като държанка и да живеете за сметка на женен мъж, то на 8 ноември тази обстановка може ненадейно да завърши. А Хирон в Овен може да ви помогне да погледнете връзките си с мъжете, да станете по-инициативни и да поемете отговорността в свои ръце. Можете да пандизите един бизнес и да отворите различен или внезапно връзката ви с някой ваш обожател ще доближи ново любовно равнище.



Харесва ви или не, и двете затъмнения - и на 25 октомври, и на 8 ноември - са тясно свързани едно с друго от знаците на Скорпион и Телец. Така че всички събития могат да се отнасят съответно до финанси, приходи, хранене, самочувствие. Каквото и да се случи, то ще стане вашият фокус за създаване на нови проекти за бъдещето. Ако имате нарастване на приходите, тогава евентуално Вселената е видяла вашата упорита работа и скоро ще имате нов финансов скок. Но в случай че затъмнението ви лишава от запаси, тогава целите в живота ви са били избрани погрешно - време е да започнете да контролирате живота си и да видите какво действително се случва - без розови очила.
 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР