Националният превозвач „България Ер“ поднася специална великденска изненада на всички

...
Националният превозвач „България Ер“ поднася специална великденска изненада на всички
Коментари Харесай

„България Ер“ удължава пролетната си промо кампания

Националният транспортьор „ България Ер “ сервира специфична великденска изненада на всички пътуващи - самолетната компания удължава пролетната си акция за самолетни билети на ниски цени. До 13 април в това число всеки може да закупи самолетни билети на промо цени до директните дестинации на самолетната компания.

В рамките на специфичната акция еднопосочните полети от и до Милано са на цени от 45 евро, а тези до Рим - от 55 евро. Самолетните билети в едната посока за дестинации като Берлин, Ларнака и Барселона са понижени на 59 евро, като на промоционални цени са и еднопосочните полети за Мадрид (66 евро), Тел Авив (77 евро), Цюрих (79 евро), Амстердам (89 евро) и Москва (127 евро). До 13 април в това число на специфични цени са и двупосочните билети сред София и Брюксел (159 евро).

От старта на пролетната промо акция над 14 000 души са се възползвали от ниските цени и са си закупили билети. С удължаването на промоцията, самолетната компания пожелава светли празници на всички свои пасажери, както и на всички, влюбени в пътешествията.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР