Националният фронт за спасение на България (НФСБ) отива на избори

...
Националният фронт за спасение на България (НФСБ) отива на избори
Коментари Харесай

НФСБ отива на избори със собствената си регистрация

" Националният фронт за избавление на България " (НФСБ) отива на избори със личната си регистрация с поддръжката на няколко политически обединения. Това сподели на конференция през днешния ден в Пресклуба на Българска телеграфна агенция в Сливен ръководителят на НФСБ Борис Ячев. Сред тези обединения са " Общество за нова България ", Български либерален съюз " Радикали ", Гражданско придвижване " Промяна ", съюз " Ние сме България " и други, които поддържат програмата на НФСБ. Те ще имат свои представители в листите, в това число и водачи. По думите му задачата е дълготрайно обединяване за общо присъединяване и на последващи избори.

В акцията ще се заложи на нови лица и хрумвания. Предстоят срещи с представители на разнообразни класи, а през днешния ден в Сливен Ячев се е срещнал с учители.

" Основният акцент в акцията ни ще бъде сравнението - това, което ние сме създали в естествения, спокоен 44-ти парламент - последните спокойни и предвидими четири години, и ръководството на така наречен " четворна коалиция " през последните месеци, което задълбочи рецесиите, само че не реши нито една ", сподели Ячев. Помолен да предвижда резултата от идните избори, той уточни, че най-страшният сюжет е една каскада от избори, допустимо е да се сътвори и коалиция на интереса, каквато съгласно него е била четворната коалиция.

Посещението му в Сливен е във връзка номинациите за листата за народни представители за идните парламентарни избори на 2 октомври. Сред номинациите са регионалният координатор на партията в Сливен Доброслав Иванов и някогашната заместник-областна шефка Димитринка Петкова, ръководителите на локалните структури в Котел и Бяла, и други

НФСБ се готви съществено за локалните избори, като част от актуалните номинации ще бъдат претенденти за кметове и общински съветници, сподели още ръководителят на НФСБ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР