Националната агенция за приходите откри измами с отстъпката от 25

...
Националната агенция за приходите откри измами с отстъпката от 25
Коментари Харесай

Обрат! НАП разкри измами с отстъпката за гориво

Националната организация за приходите откри измами с отстъпката от 25 ст. Бензиностанции вкарвали подправени номера на коли или надписвали повече, в сравнение с са заредили.

Само за три дни инспектори на Национална агенция за приходите са ревизирали над 60 бензиностанции в страната, съобщи Българска национална телевизия. Нарушения са установени в 6 обекта. В три от тях имало разминаване сред наличностите в касата и сумите, посочени в дневните финансови доклади.

Във Варна проверяващите са разкрили противозаконна бензиностанция. А в Бургас инспектори под прикритие са открили фрапантни нарушавания, за които към този момент са формирани актове.

" Екипът на звеното " Фискален надзор " в границите на към половина час следи комерсиалния обект, по-късно стартира очевидна инспекция. При инспекцията се открива, че отстъпката от 25 ст. се употребява от автомобил, който в действителност, за времето на инспекцията, не е прекосявал през бензиностанцията и не е зареждал. Тоест вписан е номер на различен автомобил. Друг случай от региона на Бургас. Там пък е тъкмо противоположния случай. Отстъпката се употребява от притежател на автомобил, само че номерът на автомобила не подхожда на неговия. Тоест вписан е недействителен номер ", изясни Христо Узунов, НАП-Бургас.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР