Изборните години обикновено са времена на бум за индустриалния комплекс

...
Изборните години обикновено са времена на бум за индустриалния комплекс
Коментари Харесай

Липсата на удар на Тръмп увеличава натиска върху медиите в САЩ

Изборните години нормално са времена на взрив за индустриалния комплекс от кабелни канали, вестници и локални телевизионни оператори, които съставляват новинарските медии в Съединени американски щати.

И въпреки всичко, откакто остават единствено пет месеца до гласуването за Белия дом, промишлеността надалеч не процъфтява. Вместо това на всички места из американския новинарски бизнес мигат червени сигнали.

Редица издания претърпяха свиваща се публика, до момента в който огромни играчи, в това число NBC News, Los Angeles Times и The Wall Street Journal, редуцираха работни места. Дори десните медии, които може би са очаквали да видят подтик, обвързван с изборите, пострадаха от спад на читателския трафик.

Без „ удар на Тръмп “ или един път в потомство пандемия, която да надуе аудиторията, медиите в Съединени американски щати бяха оставени да се изправи против структурните провокации, които го смазват от десетилетия, като в същото време се взира в най-новата евентуална опасност: изкуственият разсъдък. 

Най-тежко наранени са тези издатели, коит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР