Цените ни варират от 30 до 110 лева за вечер

...
Цените ни варират от 30 до 110 лева за вечер
Коментари Харесай

Бум в търсенето на стари бунгала на юг от Бургас

Цените ни варират от 30 до 110 лв. за вечер за семейство, сподели Тодор Стамов - шеф на къмпинг

Все повече са туристите, които избират да заменят първокласните хотели с каравана край морето. Къмпингът е желан главно от фамилиите с деца. 

Пред Българска национална телевизия Тодор Стамов, който е шеф на един от къмпингите на юг от Бургас, сподели, че цените там варират от 30 до 110 лв. за вечер за семейство. „ Тъй като през предходната година имаше наводняване, при което пострадаха много каравани и бунгала, взехме решение да не подвигаме цените “, добави той.

„ Плановете ни са да останем за една седмица да може да си почистим караваната, да я подготвим за лятото “, сподели пък Весела Личкова от София.

Съпругът й Владимир добави, че някой хора предпочитали хотелския разкош, а той и жена му – да са навън. Не е по-евтино при нас, разяснява той.

Кореспондентът на националната телевизия Давид Сукнаров пък посочи, че въпреки да наподобяват остарели, бунгалата в къмпинга са най-желани. 15 лв. костват на човек и се резервират още от ноември, посочи той.
 За този сезон към този момент няма свободни места, казва Кристина Андреева. Тя е притежател на каравана, която отдава за нощувки
Заради неналичието тук-там в къмпингите, от ден на ден притежатели на каравани ги отдават за нощувки. 

„ За този сезон към този момент няма свободни места. Цената през дейния сезон е 250 лв. за нощувка. Караваната събира 5 индивида с две деца “, сподели Кристина Андреева, която е притежател на каравана.

„ Къмпингът ни е под непрекъснато видеонаблюдение. Имаме един медицински и втори реанимационен пункт “, съобщи Елена Пинелова - шеф на къмпинг.

Все повече къмпинги разполагат с първокласни бунгала за по-претенциозните туристи. 
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР