Националът Мартин Райнов напусна Левски на 20 юли. Договорът му

...
Националът Мартин Райнов напусна Левски на 20 юли. Договорът му
Коментари Харесай

Мартин Райнов: Прецених, че е добре да потърся реализация в чужбина

Националът Мартин Райнов напусна Левски на 20 юли. Договорът му изтече и той реши да опита шанса си другаде. Райнов дойде в Левски при започване на 2019 година. За " сините " записа 54 мача и означи 1 гол във всички шампионати. От Левски предложиха нов контракт за период от две години на Райнов, само че той отхвърли да го подпише. Полузащитникът отхвърли офертата с претекст, че желае да продължи кариерата си в чужбина.

" Искам да благодаря на Левски за тази година и половина, която бях в клуба. За мен това беше добър интервал и съм благополучен от обстоятелството, че играх със синята фланелка. На 28 години съм и реших, че е добре да потърся реализация в чужбина, откакто съм свободен сътрудник ", изясни Райнов пред " Хоризонт ".

" Нямах проблеми с никого в клуба. Това е изрично. Благодаря на всички, които работят в Левски. Сега е сложен миг за всички в Левски. Хората вършат всичко допустимо нещата да се стабилизират. Имах диалог със Сираков. В рамките на 2-3 минути той ми предложи контракт за две години. Отговорих му, че желая да опитам в чужбина. Той ми сподели " ОК, няма проблем. Пожелавам ти шанс ". Стиснахме си ръцете и това беше ", продължи халфът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР