Настоящият футболист на Славия и бивш на Левски Дарко Тасевски

...
Настоящият футболист на Славия и бивш на Левски Дарко Тасевски
Коментари Харесай

Дарко Тасевски разкри подробности за Казанската афера

Настоящият футболист на Славия и някогашен на Левски Дарко Тасевски гостува със брачната половинка си Ромина в " Шоуто на Николаос Цитиридис ". 36-годишният полузащитник приказва за " белите ", българския футбол и се върна към Казанската спекулация.

" Хубаво е, че сме на полуфинал за Купата на България. Славия е тим, в който се постановат млади футболисти. Така има късмет да ги забележи някой от задграничните тимове и да излязат в Европа. Няма развиване в българското състезание. Колкото по-бързо излязат, толкоз по-добре ", сподели Тасевски.

Той се върна и към Казанската спекулация, до момента в който беше футболист на Левски: " Кацаме на летището. Всичко стана доста бързо. Всички щяхме да получаваме галактически заплати. Всичко беше наред, до момента в който не кацнахме в Москва. Там имаше съмнителни хора с черни дрехи и черни коли. Влязохме в тях и карахме с гневна скорост из Москва. Не спираха на червени светофари. Всичко беше като екшън филм. На идващия ден пристигна една съмнителна кокона, влизаме в нейния джип и ни разкарва из Москва 5-6 часа. Уж търсим лаборатория за проучвания. Аз разбирам съветски, преди този момент играех в Украйна. Слушах я какво си приказва по телефона, чудеше се къде ще излиза тази вечер. Попитах я каква ви е връзката с Рубин (Казан). Тя отговори, че не ги познава, а някакви хора са ѝ споделили да ни разкарва 6-7 часа из Москва. Така стана, че всичко това се случи, до момента в който се играеше дербито Левски - ЦСКА. Не знам кой стои зад тази машинация. Просто си се прибрахме и си останахме в Левски ".

" Всички момчета от националния тим на Северна Македония са излезли на млада възраст в чужбина. Там се развиват. Това е пътят. Надявам се, че и повече български момчета ще съумеят да го създадат, с цел да се развият. В българското състезание има едно равнище, което не можеш да го надскочиш. Когато пристигна време да играеш против мощни тимове, в този момент видяхме Швейцария и Италия, това ти е равнището и не можеш да го надскочиш ", приключи Дарко Тасевски.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР