Мартин Луис луди феновете с последната си публикация в Instagram

...
Мартин Луис луди феновете с последната си публикация в Instagram
Коментари Харесай

Мартин Луис предизвиква лудост, тъй като феновете с орлови очи забелязват нещо нередно в новата снимка на звездата

Мартин Луис луди почитателите с последната си обява в Instagram след появяването му в Good Morning Britain през днешния ден.

Финансовият публицист, 52, представяше шоуто на ITV, дружно със Сузана Рийд, в което двамата приказваха за по-ниска инфлация, от която министър-председателят Риши Сунак упорства, че ще усетим изгодата.

Въпреки това, когато отиде в Instagram, казвайки на почитателите си, че се надява да се насладят на шоуто, звездата от Money Saving Expert направи дребна неточност - с помощта на правописна неточност.

Споделяне на фотография на себе си под дъжда, облечен в наследник анорак с тъжно лице, Мартин написа: „ И да вали, и да вали, би трябвало да стъпя. Хубаво ви е „ Добро утро, Англия “. >

Веднага откакто той разгласява, почитателите с зорки очи побързаха да извърнат внимание на изчезналото „ p “ на мъжа с парите в „ Hoe “ и бързо дадоха отговор на обявата с забавление. Един подразни: „ Мартин, по какъв начин ни назова? “ Друг иронизира: „ Кого наричаш мотика? “, последвано от смеещо се емоджи. Тр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР