ВАШИНГТОН (AP) — Централата на Републиканския национален комитет във Вашингтон

...
ВАШИНГТОН (AP) — Централата на Републиканския национален комитет във Вашингтон
Коментари Харесай

Централата на Републиканския национален комитет беше евакуирана, след като флакони с кръв бяха адресирани до Тръмп

ВАШИНГТОН (AP) — Централата на Републиканския народен комитет във Вашингтон беше евакуирана за малко в сряда, защото полицията разследваше два флакона с кръв, които бяха адресирани до някогашния президент Доналд Тръмп след поглъщането на апарата на националната партия от хипотетичния претендент за президент.

Екипи за рискови материали бяха извикани, откакто флаконите бяха открити, съгласно полицията на Капитолия на Съединени американски щати, която сподели, че ще продължи да проверява. Не е ясно дали някой е влезнал в контакт с кръвта и на кого е принадлежала.

Флаконите са били адресирани до Тръмп, съгласно човек, осведомен със обстановката, само че неоправдан да приказва за това обществено. Не е ясно дали някакво известие съпровожда флаконите, обясняващо за какво са изпратени.

Говорителите на RNC и Тайните служби на Съединени американски щати не върнаха незабавно известия с искане за коментар. Столичното полицейско ръководство и локалната противопожарна работа препратиха коментар към полицията на Капитолия.

По-рано в сряд...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР