Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри не спести добри думи за

...
Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри не спести добри думи за
Коментари Харесай

Алегри и Бонучи са във възторг от Кристиано

Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри не спести положителни думи за Кристиано Роналдо след успеха над СПАЛ с 2:0. Това беше 4-и следващ триумф за " бианконерите " в Серия " А " и те имат задатък от 9 точки пред Интер и Наполи. Кристиано пък откри резултата с 9-ия си гол за сезона и се изравни с лидера в листата на стрелците Кшищоф Пьонтек.

" Не беше елементарно. Статистиката сочи, че в предходните си 10 мача след пауза за националните тимове бяхме спечелили 20 точки. Първото полувреме беше по-трудно, само че след това направихме някои корекции. Дъглас Коща действаше зад Роналдо и Манджукич. Кристиано се движи доста бързо и мисли с един ход напред. Това е нещо, в което би трябвало да се подобрим като тим ", сподели Алегри.

Леонардо Бонучи също даде своя коментар за мача. " Беше значимо да победим, с цел да запазим задатъка си. Показахме отлична игра и наказахме противника тогава, когато трябваше ", посочи бранителят.

" Роналдо е експерт от най-висока класа. Той работи необикновено старателно. В негово лице Ювентус подписа с най-хубавия футболист в света. Марио Манджукич също е доста значим за нас. Радвам се за гола му. Сега към този момент мислим за Шампионската лига. Искаме още тази седмица да си подсигуряваме място на осминафиналите ", добави италианският национал.
Серия А 13 кръг, събота 24 ноември  Ювентус 2:0краен резулат  СПАЛ 2013
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР