Наставникът на волейболния Добруджа 07 (Добрич) Мирослав Живков сподели пред

...
Наставникът на волейболния Добруджа 07 (Добрич) Мирослав Живков сподели пред
Коментари Харесай

Мирослав Живков пред Sportal.bg: Трябваше да проявим много повече емоция, характер и мотивация

Наставникът на волейболния Добруджа 07 (Добрич) Мирослав Живков показа пред Sportal.bg и Sportal TV след разгромната загуба от Левски в отсрочен мач от 5-ия кръг на първата осмица на Суперлигата, че е трябвало да проявят доста повече страст, темперамент и мотивация. Ето какво показа още треньорът на добричлии:

" Отборът на Левски ни надигра в съвсем всички етапи на играта. Успяха да изпълнят, това което бяха подготвили, а тъкмо противоположното стана при нас. Ние не успяхме да осъществим даже и половината, за което се бяхме подготвили за този мач. Но това обаче не е на основа на спортно-технически умения, или на можене на съответни състезатели. За мен най-важното е, че след една доста дълга отрицателна серия, в която изиграхме петгеймови мачове, в моменти, когато имахме контузени състезатели и непрестанно променяхме състава, вместо да бъдем действително мобилизирани за този мач, ние допуснахме неенергично въодушевление, което несъмнено не е държание за една сериозна борба ".

" Познавам тима на Левски, само че нямахме съответно доста разновидности за игра, както и за промени. В последна сметка, когато нямаш тези разновидности, би трябвало се опитваш да бъдеш оптимално съсредоточен и гледаш да се опитваш да направиш нещата по най-хубавия метод. За мен е необяснимо против един подобен добър тим като Левски, в една такава страхотна зала, това, което стана. Трябваше да проявим доста повече страст, темперамент и мотивация за влизане в мача ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР