Наставникът на ЦСКА – Стойчо Младенов, говори след контролата на

...
Наставникът на ЦСКА – Стойчо Младенов, говори след контролата на
Коментари Харесай

Стойчо Младенов скочи на БФС

Наставникът на ЦСКА – Стойчо Младенов, приказва след контролата на „ червените” със Спортист Своге, която бе извоювана с 3:1 на клубната база в Панчарево. Освен мача, експертът разяснява и наложените от Българския футболен съюз след извършения конгрес от Димитър Бербатов, на който участва и изпълнителния шеф на " аления " клуб - Филип Филипов.

Филипов бе отхвърлен от всякаква футболна активност за период от една година, а клубът бе санкциониран с 15 000 лв..

„ Това бе една контрола, от която можем да извлечем най-много изгода. Футболистите се постараха да се вложат оптимално, тъй че сме удовлетворени. От всичко сме удовлетворени. И от подготвителния развой, и от мача, това което искахме, го изпълнихме. Мисля, че се получи един добър седмичен цикъл с добра завършваща работа с днешната контрола. Вложиха се оптимално след много натоварена седмица във физическо отношение”, показа Младенов.

„ Не може да не сме в течение на нещата. Все отново всичко това визира ЦСКА. Всеки един, който е работил в клуба, е в курс с нещата, които се случват. Дори позитивните и негативните неща ние ги следим, разясняваме сред нас. Естествено това, което става, изключително с наказванията, е смехотворно”, сподели още той.

„ Аз не съм индивидът, който би трябвало да приканва. Мисля, че всичко, което се случва в българския футбол, е един фарс, който рано или късно би трябвало да завърши, с цел да можем да превключим на напълно друга предавка. За да може да се работи професионално, с цел да могат да се подобрят всички условия в българския футбол. Абсолютно всичко – и разпоредбите, самият шампионат и методът, по който се организира. Във всяка една комисия, във всяка една сфера би трябвало да има експерти, тъй като знаем защо става въпрос. Нито вие, нито ние сме слепи или глухи, или глупави. Знаем защо става въпрос, знаем за умишлените неточности, които се вършат по време на мачове. Всичко това, което се стоварва върху нас с тия санкции, това всичко е в ущърб освен на ЦСКА, а и на българския футбол”, добави Стойчо Младенов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР