Приборът за хранене, който избирате от тази снимка, ще разкрие

...
Приборът за хранене, който избирате от тази снимка, ще разкрие
Коментари Харесай

Вилицата, която избирате от тази маса, може да ви разкаже много за вашата личност за секунди

Приборът за хранене, който избирате от тази фотография, ще разкрие какви личностни черти притежавате, съгласно чудноват нов TikTok.

Много от нас се впускат в вечерята, без да се замислят два пъти за стиловете на ножа и вилицата, които употребяват. Но се твърди, че нашият несъзнателен избор може да значи повече, в сравнение с осъзнаваме, като всеки дизайн загатва за нещо надълбоко вътре в нас.

Това ненадейно разобличаване беше споделено от психолога TikToker Odd.Ballz (@odd.ballz), който разгласява привидно просто изображение на четири вилици, подредени в редица на маса. Докато разликите сред тях може да наподобяват незабележими първоначално, погледът към дръжките им ще ви каже всичко, което би трябвало да знаете.

Отляво се намира най-малкото отклонение от всички, с пунктирана, заоблена граница, последваща очертанията му, преди да се откъсне към зъбците. След това най-голямата вилица седи до това, отличаваща се със своите заоблени ръбове и главен дизайн, без въобще да е показана шарка. <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР