Наставникът на Септември(Симитли) Спас Стоименов е поредният старши-треньор на тим

...
Наставникът на Септември(Симитли) Спас Стоименов е поредният старши-треньор на тим
Коментари Харесай

При съперниците: И Септември сменя треньора

Наставникът на Септември(Симитли) Спас Стоименов е следващият старши-треньор на отбор от Трета Югозападна футболна лига, който ще бъед заменен.

Това обаче ще се случи по време на зимната пауза. Заради слабите резултати на тима Стоименов към този момент е подал оставка пред управлението на клуба.

Поради обстоятелството, че до края на есенния дял от шампионата остават единствено три кръга, обикновено е Спас Стоименов да приключи като треньор на тима този сезон, разяснява обстановката към треньорския мостик в Септември кметът на Симитли Апостол Апостолов. Това не значи, че не одобряваме оставката като управление, а че няма смисъл тимът да сменя треньора единствено за няколко мача.

В момента текат диалози с нов експерт и смяната в треньорския състав ще бъде реалност за новия полусезон, добави Апостолов.

Припомняме, че от началото на сезона в Трета Югозападна футболна лига бяха направени цели 7 треньорски промени(Хебър, Вихрен, Миньор, Беласица, Марек, Спортист) като в Перник освободиха даже двама старши-треньори(Николай Тодоров и Георги Станков).

С освобождението на Стоименов дотук промените ще станат 8(!).

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР