Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан бе попитан на пресконференцията

...
Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан бе попитан на пресконференцията
Коментари Харесай

Зидан: Мисля, че подценяват Реал Мадрид

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан бе запитан на конференцията си преди утрешния първи четвъртфинален конфликт с Ливърпул в Шампионската лига в испанската столица дали " белите " не са подценявани. Френската футболна легенда се съгласи, че евентуално е по този начин. " Мисля, че да. В последна сметка заслужаваме доверие. Този тим в никакъв случай не се предава ", показа Зизу.

Зидан похвали немския си сътрудник Юрген Клоп, управител на Ливърпул. " Той е прелестен треньор. Треньор е отдавна и има опит. Свършил е доста добра работа по време на треньорската си кариера, всеки прави нещата по собствен метод. Виждал съм доста разнообразни треньори и неща откогато съм в треньорската специалност ", съобщи Зидан.

Наставникът на Реал Мадрид разяснява и опцията белгийската звезда Еден Азар да се завърне в игра след травма против Ливърпул. " Еден би трябвало да е спокоен. Никога не рискуваме със завръщането на даден състезател, в случай че той не е подготвен. Ще караме малко по малко и ще забележим по кое време ще може той да играе още веднъж. Така стоят нещата сега ", сподели французинът.

Зидан разяснява и проблемите в отбрана на Ливърпул, породени от тежките травми на съществени футболисти в центъра на защитата. " Не знам дали можем да назовем това уязвимост, тъй като те имат и други играчи. При нас също има отсъстващи футболисти, само че силата ни е в колектива. Винаги има изчезнали играчи, само че силите ни са в тима. Така стоят нещата при нас ", приключи Зидан.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР