Наставникът на националния отбор на Италия по футбол Лучано Спалети

...
Наставникът на националния отбор на Италия по футбол Лучано Спалети
Коментари Харесай

Фантастичните десетки ще викат за Италия преди Евро 2024

Наставникът на националния тим на Италия по футбол Лучано Спалети ще реализира концепцията си от преди месец да събере четирима " фантастични десетки " (б. а. - играчи с №10) от най-успешните тимове на Италия - Роберто Баджо, Алесандро Дел Пиеро, Франческо Тоти и Джанкарло Антоньони, заяви организация АНСА.

Той е споделил на президента на федерацията Габриеле Гравина за концепцията си. " Представете си, в случай че те дойдат на една подготовка, какъв брой това ще помогне на играчите да вдигнат равнището си ", съобщи Спалети тогава.

Концепцията се разшири, като към четиримата се прибави и носителят на " Златната топа " от 1969 година, Джани Ривера, като петимата са поканени от Италианската федерация въз основата в Коверчано да прекарат няколко часа в компанията на футболистите, преди Европейското състезание.

Легендарните футболисти ще дойдат в Коверчано в късната заран на 3 юни, след което ще обядват със състава, а следобяд ще упражняват дружно с наследниците си, въз основата.

" Отборът ще замине с скъпите препоръки на петте звезди на спорта ни. Присъствието на незабравими първенци, като Антоньони, Баджо, Дел Пиеро, Ривера и Тоти съставлява хубаво удостоверение за обичта към синята фланелка и образец по какъв начин историята на националния отбор през другите генерации продължава да възражда духа и гордостта. Благодаря на " Фантастичните ", че одобриха поканата с възторг. Благодаря и на Спалети, който имаше тази чудесна концепция, за която федерацията незабавно стартира да работи ", разяснява президентът Гравина.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР