Наставникът на Лудогорец Антони Здравков заяви, че шансовете на отбора

...
Наставникът на Лудогорец Антони Здравков заяви, че шансовете на отбора
Коментари Харесай

Антони Здравков: Имаме да чистим технически грешки, рискувахме с 4-2-4

Наставникът на Лудогорец Антони Здравков съобщи, че възможностите на тима му да продължи напред в Лига Европа са минимални след равенството (1:1) с АЕК (Ларнака). Специалистът добави, че " орлите " имат да чистят неточности в механически аспект и че след почивката първенците са рискували със скица 4-2-4.

" Шансовете стават минимални, тъй като разбрах, че Цюрих бие 3:2. Продължаваме да търсим успеха във всеки мач, във футбола всичко е допустимо, само че възможностите остават дребни. Не спряхме да нападаме след гола, създадохме още положения, само че липсваше завършващият удар. Ако бяхме вкарали втори гол преди дузпата, считам, че мачът щеше да бъде затворен. Грешката на Ренан? Във футбола всеки е кадърен да сгреши. Не можем да кажем, че един е отговорен за това 1:1. Всички позволиха неточности, не можем да се сърдим на никого, това е групов спорт. Чувствам се добре, вярвам на футболистите, познаваме се с тях. Смятам, че имаме да почистим механически неточности ", сподели Здравков след мача в Никозия.

" Осъществихме заложеното, имахме опция да вкараме и трети гол, само че по-късно пристигнаха грешките. През първото полувреме играхме много по-добре. Дали е наклонност, че играхме едва след почивката, не знам. Разполагаме с опитни футболисти, елементарно би трябвало да почистим тези неточности. Настройката е такава, че търсим успеха във всеки мач. Няма по какъв начин Лудогорец да отпише даден мач. От 9 юли играем с цикъл " сряда-събота " или " четвъртък-неделя ", обикновено е да има отмалялост.

Казах на Марселиньо това, което се виждаше на терена. Да задържаме топката, да се отворят пространства за Лукоки, за Кешерю. Смятам, че Марселиньо е съвършен експерт, годините не са му толкоз доста, мачовете му се натрупаха. С вярно възобновяване, ще успее да се върне във форма. Равенството през днешния ден не ни устройваше, предприехме риск безусловно с 4-2-4. Можеше този риск да бъде оневинен, можеше и да загубим и да понесем отговорността си ", добави старши треньорът на Лудогорец. Лига Европа 3 кръг, четвъртък 25 октомври  АЕК Ларнака 1:1краен резулат  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР