Наследничката на Мая Манолова има бурно минало, за което вероятно

...
Наследничката на Мая Манолова има бурно минало, за което вероятно
Коментари Харесай

Сладурка! Щерката на Мая Манолова вилнее по баровете! Ето с тези снимки доста изложи майка си

Наследничката на Мая Манолова има бурно минало, за което евентуално дори майка й не подозира. Преди да роди дребния Максим, Ралица била с абонамент за най-актуалните нощни заведения у нас и в Германия, където беше студентка, научи HotArena.

Днес Рали претендира, че е скромна майка и стопанка, само че добре си спомня по какъв начин вършееше по нощните заведения като торнадо. Още се носели митове за изцепките й, а архивните фрагменти я демонстрират в предизвикателна светлина. Според близки до фамилията на Мая, щерка й наследила купонджийския дух не от нейната рода, а от семейството от страна на татко й. Чичо й, брат на баща й, бил музикант в Кюстендилско. И до ден сегашен той си вади хляба със свирене по кръчмите, писа  „ Ретро “.

И в този момент като откри време от грижите за 2-годишния Макси, Ралица отивала на ваучър, само че за много по-кратко време от преди.

Историята помни по какъв начин през 2009 година щерката на Манолова попадна в голямо меле в кюстендилска чалгаджийница . Тогава дъщерята на Мая усетила нетърпима болежка и осъзнала, че едното й ухо е разрязано на две, а кръвта от разпорения орган обляла пода на нощното заведение .  Веднага я откарали в болница, а от контузията Рали се възстановявала няколко месеца. Извършителят обаче по този начин и не бил заловен.

След тази преживелица купонджийката почнала да става по-внимателна и подбирала добре заведенията, които посещавала.  По същият метод постъпвал и нейният брачен партньор Мартин, чийто алкохолни подвизи наскоро лъснаха нескрито . И той е прекарал солидно време в нощните заведения, където показвал забележителни, пластични умения в региона на ханша.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР