Жената трябва да бъде една от най-защитаваните личности не само

...
Жената трябва да бъде една от най-защитаваните личности не само
Коментари Харесай

Хитруша: Роксана напира за парламента! Повдигна важна тема в битка за повече гласове


„ Жената би трябвало да бъде една от най-защитаваните персони освен в България, а и в която и да е било друга страна. На останалите места протекцията над нежния пол е малко повече на респект, в сравнение с тук, само че да се надяваме, че нещата ще се трансформират и няма да има подобен огромен риск за нас и толкоз доста измъчвани хора. “ Това изрично съобщи пред „ България Днес “ попфолк певицата Роксана във връзка следващия случай на домашно принуждение в страната.

„ Агресията не е присъща само за България. Тя е балкански нрав. Не би трябвало да упрекваме нашия народ “, добави още певицата.

Поредният фрапиращ случай на домашно принуждение се разигра в град Елена. Виновникът е млад мъж, който наръгва приятелката си с ножица. Жената, която е от Узбекистан, е с голям брой рани по главата и най-много в региона на очите.  Близо 20 години по-младият от нея принудител е направил жестокостта от ревнивост.

„ Не е обикновено да се случват такива неща и толкоз постоянно. Всяка дама би трябвало да бъде уважавана, почитана, обичана и най-малкото, в случай че двама души не могат да се схванат, дано се разделят и готово “, разяснява Роксана.

Певицата показа, че е взела участие в доста акции в поддръжка на дамите, станали жертва на тормоз у дома. Самата тя не е ставала очевидец на нападателни свади, само че е на мнение, че не трябва да си затваряме очите и би трябвало да вземем отношение.

„ Не би трябвало да бъдем безучастни пред насилието. Какъвто и скандал да има на улицата, каквото и да се случва, не можем просто с лека ръка да го подминем. С богатства дума може да се овладее обстановката. Да застанеш сред двамата, да кажеш: „ Вие сте огромни хора, не се прави по този начин “. Има моменти, в които, в случай че се престрашиш и окажеш помощ, можеш да предотвратиш доста неща “, счита попфолк дивата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР