Напрежение на жп гарата в Септември. Хора сигнализират, че през

...
Напрежение на жп гарата в Септември. Хора сигнализират, че през
Коментари Харесай

Пътници се возят прави, заради препълнена теснолинейка

Напрежение на жп гарата в Септември. Хора алармират, че през почивните дни първият трен, който потегля по известната теснолинейна линия, е цялостен и би трябвало да пътуват прави, съобщи Българска национална телевизия.

Малко след осем часа на жп гарата в Септември прииждат хора, които бързат, с цел да се качат на трен " Родопи ".

Някои са без билети. Билети няма, било единствено за групи, а аз по този начин или другояче би трябвало да дойде в Добринище, тъй като ми се проваля похода, сподели Калина Тренчева. Минути преди да потегли влакът се цялостни до краен лимит.

В отговор на питане на Българска национална телевизия, от БДЖ декларират, че според нормативните документи за пътнически влакове, не се предлага продажба на непокътнати места, а закупуването на билет не подсигурява място. Когато е с резервация с място, БДЖ споделя няма повече билети,съжаляваме пробвайте на друга дата, споделя Кристиан Ваклинов от Гражданско съдружие " За теснолинейката ". За да се пътува както би трябвало от БДЖ оповестиха, че обмислят в бъдеще, поради големия интерес и недоволстовото на пасажерите, да пуснат в продажба непокътнати места.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР