Настоящият член на Европейския парламент и кандидат за нов мандат

...
</TD
>Настоящият член на Европейския парламент и кандидат за нов мандат
Коментари Харесай

Цветелина Пенкова отчете мандата си в Европарламента и се срещна с избиратели в Пловдив

Настоящият член на Европейския парламент и претендент за нов мандат Цветелина Пенкова се срещна с членове и симпатизанти на Българската социалистическа партия от регион " Централен “ в Пловдив.

Срещата беше открита от ръководителя на Районния съвет на социалистите Панчо Панчев. Гост на събитието беше и лидерът на листата за народни представители в 16 МИР Пловдив – Иван Петков.

Третата в листата на " Българска социалистическа партия за България “ за европейските избори Цветелина Пенкова направи доклад за миналия мандат като член на Европейския парламент и очерта целите си за идващия.

Иван Петков описа на присъстващите за взаимната работа на Пенкова с парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България “ в Народното събрание и по какъв начин тя е защитавала концепциите на социалистите.

Срещата завърши с въпроси, като най-дискутирани бяха тематиките за глобите против Русия, проблемите в енергетиката и в частност " Мини Марица-изток “, АЕЦ " Белене “, зелената договорка, образованието, подправените вести, и други.

В края на събитието Цветелина Пенкова съобщи, че е редно в Пловдив да има информативен център на представителите ни в Европейския парламент и се ангажира подобен да бъде открит в идващия мандат.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР