Разработките на Третия райх в областта на летящите чинии днес

...
Разработките на Третия райх в областта на летящите чинии днес
Коментари Харесай

Хитлер искал да завладее и Отвъдното

Разработките на Третия райх в региона на летящите чинии през днешния ден са колкото историческа легенда, толкоз и тематика, за която не един и двама източници пишат изцяло съществено. Основанията се откриват във въпросите, които към момента нямат безапелационен и общопризнат отговор. Колко сполучливи са германците в правенето на летящи чинии? Кой им оказва помощ? Спира ли тази активност след провалянето във Втората международна война, или продължава в други секретни зони на земното кълбо? Колко правилни са слуховете, че нацистите са имали контакт с извънземни цивилизации?

 

Според разнообразни изявления, отговорите на тези въпроси би трябвало да се търсят в мистичните корени на Третия райх, с които е обвързвано идването на Хитлер на власт. Основата на идеологията на фашизма е положена от секрети общества доста преди появяването на нацистката страна, само че като дейна мощ стартират да се демонстрират след провалянето на Германия в Първата международна война.

През 1918 година група хора, които към този момент имат опит в работата в интернационалните секрети общества, основават клон на Тевтонския рицарски медал в Мюнхен – общество „ Туле “, наречено на именития остров от древногръцката митология, представян като люлка на човечеството. Туле е локализиран от древногръцките и римските географи в Далечния север. Вергилий го загатва в „ Енеида “. Обикновено под Туле се схваща Скандинавия. Нацистките мистици настояват, че това е столицата на антична Хиперборея, ситуирана в Далечния север, покрай Гренландия и Испания.

 

Основната тематика на обществените проучвания на обществото „ Туле “, е произходът на арийската раса. Членовете на обществото имат вяра, че арийците са висша раса, която се допуска, че е съществувала в праисторически времена на именития континент Атлантида. Митът гласи, че жителите на Туле са потомци на арийците, оживели след унищожаването на Атлантида.

 

Официалната цел на обществото „ Туле “ е да учи античната немска просвета, само че същинските цели са доста по-дълбоки. Теоретиците на фашизма намират подобаващ кандидат  жадния за власт ефрейтор Адолф Хитлер, „ тези, които виждат в националсоциализма единствено политическо придвижване, „ знаят малко за него “.

 

Окултните водачи на „ Туле “ имат друга, не по-малко значима цел – да победят в невидимия, философски свят, в „ отвъдното “. За задачата в Германия са основани по-затворени структури. През 1919 година е учредена тайната „ Ложа на светлината ”, по-късно преименувана на „ Врил ”. През 1933 година е основан елитният тайнствен медал „ Аненербе “ или „ Наследството на предците “, който от 1939 година по самодейност на Химлер се трансформира в съществена изследователска конструкция в границите на Секретен сътрудник. Със своите 50 следователски института „ Аненербе “ се занимава с търсене на антични познания. Задачата е с тези познания да се развият нови технологии, да се управлява човешкото схващане благодарение на вълшебен способи и да се правят генетични операции за основаване на свръхчовек.

 

Практикуват се и нетрадиционни способи за приемане на познания под въздействието на халюциногенни опиати, в положение на транс или контакт с „ Висшите Непознати “, или наречени още Външни мозъци “. Използват се антични окултни „ ключове “ – формули, заклинания и други, открити благодарение на „ Аненербе “. Това разрешава установяването на контакт с извънземни.

Най-опитните медиуми и контактьори са включени в сесии с боговете. За непорочност на резултатите опитите се организират без значение в обществата „ Туле “ и „ Врил “. Твърди се, че посредством самостоятелни канали е получавана съвсем идентична софтуерна информация – чертежи и описания на летящи дискове, чиито характерности доста превъзхождат авиационната технология от това време.

 

Друга задача, която е сложена на учените и съгласно слуховете е отчасти решена посредством получената от контактьорите информация, е основаването на машина на времето, която да разреши да се проникне в дълбините на историята и да се получат познания за антични високоразвити цивилизации, по-специално информация за вълшебен способи от Атлантида, считана за прародината на арийската раса. От необикновен интерес за нацистките учени са софтуерните знания на атлантите, които съгласно легендата си служат с големи морски съдове и дирижабли, движени от незнайна мощ.

 

ПСИХИЧНИ МАНИПУЛАЦИИ СЪЗДАВАТ ПОСЛУШНА ТЪЛПА

Резултати са получени от учени от „ Аненербе " и в други нетрадиционни области на знанието: в психотрониката, парапсихологията, в потреблението на фини сили за надзор на самостоятелното и всеобщо схващане. Смята се, че хванатите документи, засягащи метафизичните разработки на Третия райх, са дали нов подтик на сходна работа в Съединени американски щати и Съюз на съветските социалистически републики.

 

Поради изключителната секретност на информацията за резултатите от активността на немските секрети общества е мъчно да се отделят обстоятелствата от слуховете и легендите. Въпреки това невероятната психическа промяна, която се случва за няколко години с внимателните и рационални немски поданици, които ненадейно се трансформират в послушна навалица на националсоциализма, фанатично вярваща в лъжливи хрумвания за международно владичество, дава съображение да се допуска потреблението ат нацисткия хайлайф на психотронни операции.

 

ЧЕРТЕЖИ ИДВАТ ОТ ОТВЪДНОТО

В архивите на Третия райх са открити рисунки, които изясняват правилата на извъртане на фините физически полета, позволяващи основаването на избрани съвсем вълшебен устройства. Получените от контактьорите познания са предоставени на водещи учени, с цел да ги преведат на инженерен език.

 

За един от разработчиците на по този начин наречените техномагически устройства се смята лекар В. О. Шум. Неговите електродинамични машини, които употребявали бързо въртене, освен променяли структурата на времето към себе си, само че и се реели във въздуха. Днес учените знаят, че бързо въртящите се обекти трансформират освен гравитационното поле към тях, само че и пространствено-времевите характерности. Така че няма нищо фантастично във обстоятелството, че при създаването на машина на времето нацистките учени са получили антигравитация. Друг е въпросът какъв брой контролируеми са били тези процеси. Има доказателства, че устройство с такива благоприятни условия е изпратено покрай Мюнхен – в Аугсбург, където са продължени проучванията му. В резултат са основани серия от летящи дискове от вида „ Врил “.

 

Следващото потомство летящи чинии е серията „ Хаунебу “. Смята се, че тези устройства употребяват някои от концепциите и технологиите на античните индианци, както и моторите на Виктор Шаубергер, изтъкнат академик в региона на придвижването на течности, който основава нещо сходно на „ безконечен мотор “.

 

В края на 50-те години австралийци откриват измежду сниманите филми немски документален кино отчет за изследователския план на летящия диск V-7, за който до тогава не се знае нищо.

Все още не е ясно доколко е осъществен този план, недостоверно се знае, че известният експерт по специфични интервенции Ото Скорцени в средата на войната е получил задачата да сътвори отряд от 250 водачи, които да управляват летящи чинии.

Инфо: Уикенд

Тагове: Адолф Хитлер Третия райх невидимия свят отвъдното летящи чинии общество „ Туле “ „ Врил ” „ Аненербе “ „ Наследството на предците “ „ Хаунебу “ контактьори вечен двигател Виктор Шаубергер Ото Скорцени
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР