Напълно изненадани са останали депутатите от парламентарната група на от

...
Напълно изненадани са останали депутатите от парламентарната група на от
Коментари Харесай

РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Депутатите на БСП в шок от оставката на Стефан Янев - чакат Нинова да им обясни какво се случва

Напълно сюрпризирани са останали депутатите от парламентарната група на от новината, че министър председателят Кирил Петков желае оставката на военния министър Стефан Янев. Това научи извънредно организация ПИК от източници на " Позитано " 20. Медията ни опита да се свърже с народни представители на столетницата, само че нито един от тях не пожела да разяснява тематиката.

Социалистите разкриха още, че следва в идващите минути да се състои среща на парламентарната група на Българска социалистическа партия, където народните представители да излязат с обща позиция или най-малко да получат информация от Корнелия Нинова какво тъкмо се случва и за какво се желае оставката на военният министър Стефан Янев в миг, в който наоколо до страната ни се водят военни дейности.
свързани новини82108преди 4 часа98601преди 4 часа
Признанията на социалистите, че занапред ще дискутират оставката на Янев де факто значат, че при снощните диалози сред Кирил Петков и Корнелия Нинова тя е изразила поддръжката си в персонално качество, без да се допитва до партийните органи.

Подобни дейности на соцлидерката могат да доведат до голям спор освен в партията, само че и в ръководещата коалиция. Причината е, че депутатите на се приближават извънредно доста до уравновесената позиция на Стефан Янев и даже бяха срещу глобите против Русия. Затова и се очакваше социалистите да са срещу оставката на военния министър, който е и измежду най-близките хора на президента Румен Радев.

Точно поради близостта сред Янев и Радев може би Нинова е решила без да пита да поддържа непредвидения ход на Кирил Петков.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР