Влиятелен анализатор смята, че въпреки неотдавнашния застой на цените, Биткойн

...
Влиятелен анализатор смята, че въпреки неотдавнашния застой на цените, Биткойн
Коментари Харесай

Биткойн на прага на параболичен ръст, съдейки по историята

Влиятелен анализатор счита, че макар неотдавнашния застой на цените, Биткойн (BTC) е подготвен за забележителен растеж.

В обществената медийна платформа X псевдонимният крипто пълководец TechDev показа уточни, че двумесечната графика на Биткойн алармира за идна ценова детонация. Той прави паралели с края на 2020 година, когато Биткойн скочи от почти $13,000 до над $29,000 единствено за два месеца, като планува сходно рали от над 120%.

TechDev показва, че сегашната двумесечна свещ на Биткойн подхожда тясно на минали условия, предшестващи параболични ускорения. Той акцентира, че показателят на относителната мощ (RSI) се приближава до решаващото равнище от 70, наклонност, следена преди предходни скокове.

Анализирайки графиката на търговеца, TechDev акцентира историческите параболични пориви на Биткойн през 2013, 2016 и 2020 година, съвпадащи с RSI, надхвърлящ 70. Той отбелязва сходен модел в знака за волатилност на Биткойн – Bollinger Bands Width (BBW), достигащ дъно преди обилни ценови детонации.

Въпреки опасенията за евентуални отдръпвания, TechDev остава оптимист, като акцентира последователността на представянето на Биткойн на фона на минали пазарни съмнения.

Не всички анализатори обаче споделят оптимизма на TechDev. DonAlt, почитан крипто аналитик, прочут с точното прогнозиране на дъното на Биткойн през 2022 година, показва нерешителност. Той предизвестява, че поддръжката на Биткойн на равнище $60,000 наподобява уязвима след многочислени проби, което допуска евентуални опасности от намаляване.

DonAlt поучава за зоркост, като акцентира значимостта на възвръщането на основни равнища като $68,000 или ефикасното ръководство на загубите, с цел да се смекчи пазарната неустановеност.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР