Превозвачихте отмениха протеста в София. Те обясниха, че искат среща

...
Превозвачихте отмениха протеста в София. Те обясниха, че искат среща
Коментари Харесай

ГОРЕЩО В ПИК: Превозвачите на нож с Рашков! Отменят протеста в София, но искат среща с шефа на МВР, който се крие

Превозвачихте анулираха митинга в София. Те обясниха, че желаят среща с вътрешния министър Бойко Рашков. Питат за какво им забрани шествието по жълтите павета.

" Очевидно държавното управление не ни желае на законоустановените митинги. Имаме всички съответно издадени документи ", съобщи Димитър Димитров, един от уредниците.

" Срещу нас беше задействан целият държавен уред. Снимаха камионите, ревизираха ни. Питаме - кой и от какво се опасява. Нас не ни е боязън, няма какво да крием. Попитахме Рашков и поискахме среща, само че към този момент нямаме отговор ", добави Димитров.

" Протестът ни е законен и публично позволен, за какво стопираха камионите ни на Цариградско и не ни пуснаха до Министерския съвет. Вчера ни беше отнето конституционно право на митинг. Рашков да излезе и да каже кой ще поеме отговорност. Кой не разреши да стигнем до София. Очевидно е че страната не ни желае на митинги и за това ние ще намерим различен метод да изразим своето неодобрение. Очаквайте изненади ", питат още от сектора.

" Призовавам всеки български жител на 18 да излезем на митинг против високите цени на горивата в София “, сподели още Димитър Димитров.

Въпреки че превозвачите анулираха своя митинг за през днешния ден, на " Цариградско шосе " в региона на Врана има засилено полицейско наличие, видяха фоторепортерите на организация ПИК.







Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР