Бойко Борисов получи благословията на пловдивския митрополит Николай на Гергьовден.

...
Бойко Борисов получи благословията на пловдивския митрополит Николай на Гергьовден.
Коментари Харесай

ПЪРВО В ПИК TV: Борисов с остър коментар за хаоса във властта, кризата с газа и ремонта за Украйна: Парламентът е срам, коалиция няма, Радев докара омраза между хората. Срамота за украинския посланик, повече няма да дойде при мен

Бойко Борисов получи благословията на пловдивския митрополит Николай на Гергьовден. След празничната литургия той разяснява хаоса във властта, рецесията с газа и нескопосаните опити на премиера Кирил Петков да замаже военната помощ за Украйна, прикрита като " ремонт " на техника.

Войната се води против всички православни християни по света. Никой няма право да промени божията заповед: Не убивай. Ако някой се пита какво да избере, да застане на страната на нападнатия, Бог би избрал нападнатия. Нашето предопределение е да бъдем миротворци, знаем думите на Бог: Блажени са миротворците, сподели митрополит Николай.

Съжалявам, че владиката не беше в Народното събрание, с цел да види този позор и да разберем кой е нападнатия и на кого би трябвало да се помогне. Парламентът е обвързван единствено с постове, пари и власт, разяснява Борисов на въпрос за признатата в Народното събрание военно-техническа помощ за Украйна.

Срам за Христо Иванов, който сподели, че за тях останали единствено дробчета. Хората нямат ток, няма газ, 30 лв. гони агнешкото, а те през вчерашния ден 6 часа вземат решение по какъв начин да вземат още пари на данъкоплатците като разширят с още комисиите. Тези би трябвало да стоят, до момента в който заравнят всичко и всяка мисъл, че те са били и можели да бъдат положително за България, да си заминат като антихисти. Без Киро и без Асен България не може ли? Нас не ни интересува властта и ръководството, отсече Борисов.

Радев не го виждам, чувам владиците, сподели Борисов на въпрос за изказването на Радев, че ни въвличат във война.

Той ни конфигурира, само че към този момент се пази и от Стефан Янев, и от всички, поради неуспехите и неуверените му позиции. Който сее ветровете, жъне стихии. Радев направи по този начин, че хората да се ненавиждат, отсече Борисов.

Решение в Народното събрание няма, има единствено систематизиране на постове. Те се карат в Народното събрание за двама души в комисия, единствено харчат и нищо, отсече експремиерът.

На въпрос допустимо ли е да се ремонтира украинска техника в наши фабрики, Борисов уточни, че може да приказва с часове за военните ни фабрики. Все едно питате може ли в един сервиз да ремонтират коли. Може да се ремонтират. Помощ няма, има спешен пиар на Кирил Петков. За страдание, щом вкараха и украинския дипломат в техния пиар, да им избавя обединението, този дипломат повече няма да пристигна при мене. Дотолкова с поддръжката на посланика, срамотия за него, съобщи Борисов.

Коалиция няма. Само се разпределят кой ще взима от пътища. Само корупция и делби. Христо Иванов през вчерашния ден сподели, че за тях дали единствено постни дробчета. За Дебетата останали елементарни дробчета. Това се води карантия, бе, Христо. Те до момента в който не откраднат слънчевите паркове, до момента в който не вземат всички комисионни от оръжейните компании, ще се крепят, съобщи Борисов.

Пожелавам на българите да са храбри и да слушат владиците по църквите - те постоянно дават верните препоръки, сподели Борисов.





Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР