Нападателят на Челси Алваро Мората бе фотографиран в Милано по

...
Нападателят на Челси Алваро Мората бе фотографиран в Милано по
Коментари Харесай

Изловиха Мората как се среща с шеф на Юве

Нападателят на Челси Алваро Мората бе фотографиран в Милано по време на среща със спортния шеф на Ювентус Фабио Паратичи, на която присъстваше и сътрудникът на футболиста.

Днес следобяд започнаха да циркулират клюки, че 25-годишният състезател се намира в Италия. Така страницата в „ Туитър” на agentianonimi.com се появи и фотографско доказателство.

Челси подготвен да продаде Мората и Бакайоко

На фотографията Мората стои паралелно до своя сътрудник – Джузепе Боцо – и шефа в Юве Паратичи. От известно време вървят клюки, че Мората има предпочитание още веднъж да облече екипа на „ бианконерите”. Бившият състезател на Реал Мадрид прекара две доста ползотворни години в Торино, като даже игра край в Шампионската лига с Ювентус.

През лятото на 2016 година Реал Мадрид се възползва от уговорка за назад откупуване, с цел да си прибере Мората, но сезон по-късно го продаде на облага в Челси. При „ сините” от Лондон таранът имаше компликации с акомодацията.

Шеф в Юве: Невъзможно е Мората да се върне

Предвид скорошните събития на Апенините незабавно се появиха клюки, че Ювентус ще опита да предложи Гонсало Игуаин на Челси като част от договорката за Мората.

Altri importanti dettagli sulla nostra #EsclusivAA!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР