Намиращият се на второ място в Първа лига в момента

...
Намиращият се на второ място в Първа лига в момента
Коментари Харесай

ЦСКА има план за Кайседо, а Стойчо Младенов получи 3 хубави вести

Намиращият се на второ място в Първа лига сега - , ще предложи нов контракт на своята звезда Жорди Кайседо, твърди през днешния ден " Тема Спорт ". Еквадорецът има съглашение с " алените ", което изтича през лятото на 2022 година, както самичък призна преди време, а неговата най-голяма фантазия е да вземе присъединяване на Световното състезание в Катар:
" Имам договор до лятото на 2022 година. Моята визия за 2022-а е да играя на Световното състезание в Катар. Всяка нощ се апелирам на Бог да попадна в листата на националния селекционер ", сподели преди време Кайседо пред публицисти в родината си. Това е и една от аргументите " армейците " да се опитат да го задържат за по-дълго време - в случай че той играе в Катар, цената му би се нараснала фрапантно!
24-годишният нападател дойде на " Българска войска " при започване на 2021 година и небрежно се утвърди като титуляр. През сегашния сезон той към този момент има 7 гола в 9 мача в Първа лига и е отбелязал 4 попадения в 2 срещи за Купата. В Лигата на конференциите е по-скромен - 9 мача, 1 гол и 1 асистенция...
Вчера се появиха информации, че !
В същото време, старши треньорът Стойчо Младенов е получил положителната новина, че Томас Лам, Георги Йомов и Брадли Мазику са здрави и ще могат да играят в утрешния (20.11.) мач против Арда Кърджали, който стартира в 17:45 часа!

Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР