Награди, огромни проекти и поредица от успешни бизнес ходове направи

...
Награди, огромни проекти и поредица от успешни бизнес ходове направи
Коментари Харесай

Kourtidis Group - гръцката компания за Real Estate, инвестиции, строителство и туризъм, която прави чудеса

Награди, големи планове и поредност от сполучливи бизнес ходове направи гръцката компания, която си сътрудничи с доста български предприемачи и вложители и е една от водещите холдингови компании в Гърция. Холдингът със седалище в Паралия Офринио, Кавала, в продължение на 27 години не стопира да влага в разрастващи се региони, в партньорства и профилирани човешки запаси. Тя е изцяло отвесно интегрирана и има водеща роля в областта на недвижимите парцели, вложенията, строителството и туризма.

Наградената организация за недвижими парцели на - RE/MAX Choice, с право се характеризира като водач в региона на недвижимите парцели в Гърция с многочислени оценки както на гръцко, по този начин и на европейско и международно равнище. Наскоро Remax Choice получи най-важното отличие, заемайки 1-во място по оборот за 2022 година в Гърция. В същото време екипите на RE/MAX Choice реализираха 1-во и 2-ро място в Европа, както и 35-о място в света.

" Важно е, че пазарът на недвижимите парцели в Гърция е на доста високо равнище. Организацията се поддържа непрекъснато от профилирани отдели, вследствие на което имаме право да имаме вяра, че към момента има големи благоприятни условия за напредък и ефикасни вложения в този бранш ", споделя президентът на групата Никос Куртидис, който дружно със своя вицепрезидент и дълготраен сътрудник Константина Димитрова изиграха решаваща роля в смяната на имиджа на регионите, в които оперират, давайки им забележителна добавена стойност през годините.

Сега компанията разполага с 6 офиса, над 110 колегата, 36 жилищни комплекса, 1124 новостроящи се жилища, 2600 извънредни парцела за продажба, 2800 приключени и продадени ваканционни жилища, 10 000 удовлетворени клиенти, 7 марки и 8 нови огромни вложения. Отличителен е фактът, че това е единствената компания в Северна Гърция, която е утвърдена за програмата за цифрова промяна.
Реклама Компания, съобразена с желанията на всички задгранични, както и български вложители
Константина Димитрова е самоиздигнал се бизнесмен и е родена и израснала в България. Като вицепрезидент на Kourtidis Group нейните управленчески задания са многочислени, а една от тях е управлението на отдела за ръководство на огромните капиталови парцели и бизнес връзките с вложители. Като цяло тя е поела ръководството на клиентите от България, където е и родното й място. През последните години свързва двете страни в извънредно значимия бранш на недвижимите парцели освен под формата на продажби, само че най-много като помощник и съветник на българските бизнесмени, които желаят да влагат несъмнено и дейно в прилежаща Гърция.

Голям брой купувачи и вложители се обръщат към Никос Куртидис и Константина Димитрова за капиталови препоръки и способи за вложение в недвижими парцели. Тази връзка с България е изключително значима за българските и задграничните вложители, които към този момент усещат, че в действителност имат собствен човек в Гърция.
Вертикализация
Бизнес пътуването на групата стартира през 1996 година в Паралия Офринио, Кавала, със основаването на строителната компания Oiko Kourtidis . Тя е двигателната мощ за растежа на групата с водеща позиция в строителния бранш, като сега се е заела с построяването на повече от 2800 ваканционни жилища, до момента в който 1124 жилища са в развой на осъществяване. С Oiko Kourtidis групата построява първокласни селища с неповторимо качество в регионите на Паралия Офринио, в Кавала, на остров Тасос, в Керамоти, в Аспровалта и в Неа Ираклица.

RE/MAX Choiceе последващият подтик към триумфа на Kourtidis Group. Тя е учредена през 2012 година и сега разполага с 6 офиса в Паралия Офринио, Кавала, Неа Ираклица, Серес, Драма и остров Тасос. Със своята мрежа от 6 офиса и повече от 110 колегата тя има извънредното ръководство на повече от 2600 парцела, като в това време обслужва всяко търсене или оферта във всяка географска точка на Гърция.
Реклама
Вертикално интегрираното развиване на групата продължава със профилираната компания за ръководство на парцели Costa Ofrynio Booking . Тя трансформира покупката на новопостроен дом в капиталов парцел. С програмата Max Value , която предлага 6% обезпечена възвръщаемост през туристическия сезон, се дава опция на купувачите на ново строителство да подсигурят доходността си от закупения парцел, до момента в който през останалите 6 месеца парцелът остава на тяхно разположение за употреба или персонално прилагане.

RE/MAX Choice Commercial Division е основана за съсредоточаване на всички търговски недвижими парцели и оказване на цялостна поддръжка във връзка с визията на всеки заинтригуван вложител. Специализиран екип от учени и сътрудници обезпечава поддръжка във всички етапи на капиталовия развой, създавайки сигурна среда на съдействие и доверие.

Както декларира вицепрезидентът на Kourtidis Group Константина Димитрова, " нашата цел е да обслужваме вложителя на всяко равнище и да подсигуряваме, че инвестицията е сигурна и сполучлива ". Тя изяснява също, че има и подготвени капиталови оферти от компанията в огромно портфолио от недвижими парцели.

Kourtidis Group се е погрижила с подобаващи екипи да сътвори другарска среда за клиентите от чужбина, давайки им опция да бъдат обслужвани на родния език и да не се сблъскват с проблемите на бюрокрацията. Така към свързващото звено във веригата на вертикализация се причислява компанията VIP Service . Тя предлага безплатнопървокласноследпродажбено обслужване на всеки клиент и вложител и е скъп инструмент за качествено обслужване преди и след съдействие. Партньорите обезпечават от правна и техническа поддръжка до 24-часово обслужване по домовете при положение на незабавна потребност.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР