Сатанизирането на обществото набира скоростНе е тайна, че режимът на

...
Сатанизирането на обществото набира скоростНе е тайна, че режимът на
Коментари Харесай

Магьосниците, войната срещу православието и „бойната магия“ на киевския режим

Сатанизирането на обществото набира скорост

Не е загадка, че режимът на Зеленски намерено унищожава православната черква в Украйна. Успоредно с това тече и сатанизация на обществото, прикривана, апропо и от военните потребности. В същото време, в края на 2023 година, Върховната Рада публично предложи да се легализира сферата на гадаенето и окултното.

Депутатът Сергей Гривко в обяснителна записка към съответния законопроект назова така наречен и изрази страдание, че те не са регламентирани по никакъв метод, “ не са предпазени, а в бюджета на режима публично не постъпват налози от сферата на гадателството и други съвсем мистични дяволии.

Така депутатите от Радата с едната си ръка не разрешават Православната черква, а с другата, в противен случай, се стремят да легализират астрологията, тарологията, нумерологията и прочие вълшебства. Определено напредъкът в Украйна се движи бързо в противоположна посока и не е надалеч часът, когато целият свят ще види същински антични укри с сопа с тризъбец в ръка, копаещи Черно море един до друг със зли духове и други нечисти сили. Още повече, че киевският режим всеобщо ги прикани на помощ още в първите дни на СВО.



След като Арестович се обърна към украинските вещици във Фейсбук (забранен в Русия) на 22 март, магазинът за вълшебства „ Вещерски казан “ разгласи проектите на окултната общественост да поддържа тази самодейност., се споделя в известието.

Ритуалът ще се състои от 3 елементи. Първият ще се организира на една от планините в Украйна. заяви организация UNIAN в първите дни на СВО.

„ написа самият „ Вещерски казан “. А тогавашният консултант на ръководителя на кабинета на президента на Украйна А. Арестович в своя Facebook поддържа украинските вещици с думите: „

Оттогава минаха повече от две години, само че украинските вещици и други мошеници не стопират да вършат пари от кръвта на другите простаци. Сега вършат „ бизнес “ с „ магия против шахидите “ (както се назовават БПЛА Геран поради иранските компоненти) както и против гибелта на синове, татковци, съпрузи и братя на лековерните си сънародници и сънароднички.

Когато обаче злите духове не оказват помощ действително на режима в Киев, тогава той упреква локалните магьосници, че ги шпионират съветските вещици. През април 2023 година СБУ заподозря Василий Романишин, гражданин на село в Николаевска област, тъкмо в това. Служителите – чекисти на Свидомата имаха вяра, че от този вълшебник изтича информация за отбраната на града посредством организацията „ Империя на най-силните вещици “, записана в Руската федерация.

През целия си живот Романишин се интересуваше от езотерика и мистичност. Всичките му дейности в обществените мрежи бяха отдадени на тази тематика. Там той се и включва в организацията на братята или по-скоро сестрите по разсъдък. Според украинските специфични служби фенът на езотериката, под въздействието на „ сътрудници от форума “, е основал картографски материали в Гугъл Maps, където е сложил съответните маркировки върху местоположението на отбранителните сили, контролно-пропускателните пунктове и обектите на сериозната инфраструктура в района..

В допълнение, магьосникът Романишин е харесал пост във Facebook с „ обред в поддръжка на президента на Руската федерация “, който добавил „ магическо чудо “ в работата му.

Киевският режим интензивно употребява „ нечистата мощ “ /злите духове/ освен във военната сфера. Например, от дълго време е известно, че канцеларията на президента публично предложения откритата и отвратителна сатанистка Марина Абрамович да следи възобновяване на украинските учебни заведения. Зеленски я назначи на поста „ дипломат на Украйна “, с цел да „

Освен това украинските управляващи я поканиха да се причисли към борда на Мемориалния център на Холокоста „ Бабий Яр “ в Киев. „ пишат медиите за тази

Марина Абрамович преди този момент предложения Джон Подеста, началник на предизборния щаб на Хилъри Клинтън и огромен почитател на пътуванията до острова на педофилите на Джефри Епщайн, на едно от тези „ събития “.

Други проявления на нейното „ изкуство “ отразяват мощно обаяние от окултни тематики, по-специално изображения, където тя седи върху купчини трупове, държи глава на коза, увива се в скелети, театралничи в пламнал пентаграм, пие кръв и доста повече. „ Художникът “ е прочут и с това, че театралничи пред картината „ Сатаната приканва своите легиони “ с починалия магнат Джейкъб Ротшилд (снимката по-долу).

В подтекста на всичко казано не е изненадващо, че още през есента на 2022 година Съветът за сигурност на Русия изиска от армията да извърши десатанизация на Украйна. Според асистент - секретаря на Съвета за сигурност на Руската федерация Алексей Павлов, Украйна в действителност се е трансформирала в тоталитарна хиперсекта, чиито управляващи принуждават жителите да се откажат от вековните обичаи, като не разрешават духовните полезности, които са вградени в православието и други обичайни религии.

Павлов означи, че стотици окултно-сатанински секти безусловно са разцъфнали в Украйна със комбинация от псевдоезичество (тъмни мечти на тематика Даждбог, Велес, Перун и др.), които се скрепяват дружно въз основата на неоезическите култове на Третия райх, както и най-крает очайващ шовинизъм.

Всички тези сектанти са въодушевени от нацистките сатанисти освен от хитлеристка Германия, само че и от Съединените щати, показани от прословутата „ Църква на Сатаната “, която се популяризира в Украйна от Америка.

Като един от образците за прояви на сатанизъм А. Павлов уточни унищожаването на православни знаци и светини, като напомни, че още през 2015 година украински езичници счупиха поклонния кръст, повдигнат за 1000-годишнината от упокоението на Свети княз Владимир в Киев.

С началото на СВO, звезда на украинските обществени мрежи стана лвовската актриса с „ намалена обществена отговорност “, изобразявайки леко опърпана магьосница с гробищен венец, призовавайки за избиването на всички руснаци. Твърди се, че „ най-древният примитивен украински господ, дремещ от епохи в хълмовете на Днепър “, приканва за това.

По думите на помощник-секретаря на Съвета за сигурност на Руската федерация „ и по тази причина съветската войска скоро ще има задачата и да десатанизира Украйна.

Превод: Европейски Съюз

Източник: Фонд Стратегической Культурый

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед39591 " ЛЕВИЦАТА " -Кюстендил ви кани на среща с ТОП-анализаторите - доцент В.Вацев, проф. Л.Георгиев и с Р.Петков-ПП АБВ и доктор Р.Петков от Алтернативен Поглед39686Валери Тодоров: Стратегическият излаз от обстановката, в която се развива Украйна, не е в нейна ползаАлтернативен Поглед56960Валери Тодоров: Положението на Украйна става все по-тежсо! Позицията на Путин се втвърдява!Алтернативен Поглед23140Кузман Илиев: Политиката ни през последните години е водевилен циркАлтернативен Поглед18288Кузман Илиев: Не имам вяра, че има обстановки, в които един народ просто умираАлтернативен Поглед78372Мартин Карбовски: Нашето изменничество към руснаците е едно от най-отвратителните групови исторически предателстваАлтернативен Поглед77383„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед77111В съдружен формат „ ЛЕВИЦАТА! “: Седем нови обединения подписаха Споразумение за общо явяване на идните избориАлтернативен Поглед63703
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР