Слушах колегите и се чудя, смешно ли е, тъжно ли

...
Слушах колегите и се чудя, смешно ли е, тъжно ли
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Борисов в Перник: Слушах колегите и се чудя, смешно ли е, тъжно ли е?!

Слушах сътрудниците и се чудя, смешно ли е, тъжно ли е? Късметът е, че има европейски избори, другояче щяхме да харчим непотребни пари. Ние не виждаме опасността от проруските партии, която пълзи в Европа. Това съобщи водачът на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г по време на предизборна среща със симпатизанти в Перник.

" Сега разбирам по какъв начин финансират през ютюб каналите колажи против Пеевски и против мен. Говорят за компромати, карат ни да си отваряме устата и да изнасяме неща от кухнята. Аз в случай че би трябвало да описвам по какъв начин с Кирил Петков тренираше с Пеевски. Щяха и в зала да си вървят. Само да посмеят да ги пуснат, излизам и незабавно стартирам да разказвамСлед 9-ти тази страна ще продължи да съществува и тази страна не трябва да бъде разделяна по този ужасяващ метод ", съобщи той.

Лидерът на е съпроводен от някогашният обществен министър Деница Сачева и лидерът на листата Георг Георгиев. 

Георгиев показа водачите на листата на в Перник, след което те се качиха на трибуната.

Той разяснява рецензиите на ПП-ДБ към служебното държавно управление, като напомни, че Димитър Главчев е длъжностен министър председател поради измененията в конституцията, подписани персонално от Кирил Петков, Христо Иванов и Атанас Атанасов.

„ Безспорно токът ще нараства, тъй като фондовете са изхарчени. Едно време, до момента в който се съревновавахме с Българска социалистическа партия, се сравнявахме при кой какъв брой от еврофондовете са изхарчени за българите, в този момент нашите пари по Плана за възобновяване стоят. Всички други си взеха парите. Ние предплатено сме харчили от тях за пенсиите. Поне извън изглеждахме по-добре, вътре си знаех какво се случва. Сега цялата им акция върви върху това “, уточни той.

Борисов акцентира, че войната в Украйна става все по-кръвопролитна и на този декор не може страната да остане без държавно управление.

Очаквайте детайлности. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР