На специален брифинг на Националния стадион Васил Левски министърът на

...
На специален брифинг на Националния стадион Васил Левски министърът на
Коментари Харесай

Правителството клекна. На финала за Купата на България ще бъдат допуснати 12 000 човека

На специфичен брифинг на Националния стадион " Васил Левски " министърът на младежта и спорта Красен Кралев разгласи публично, че на финала за Купата на България сред ЦСКА и Локомотив (Пловдив) ще бъдат позволени най-много 12 хиляди последователи.

Припомняме, че първичното решение беше за общо 4000 индивида, само че евентуално поради недоволството на последователите на ЦСКА от държавното управление са трансформирали решението си.

" Днес в Министерския съвет организирахме съвещание, на което взехме решения за използване на ограничения по време на тренировки и провеждането на футболни срещи. В момента заповедта изисква до 3-о число да бъдат показани ПСР проби на Медицинската комисия. Тази мярка остава в действие до привършване на изключителната епидемиологична конюнктура. При диагностициране с ковид на футболист на даден тим - той отива в карантина. За останалите състезатели на тима, треньора и длъжности лица ще се прави ПСР тест, те би трябвало да дадат 2 негативни теста в границите на 3 дни ", съобщи министърът на спорта Красен Кралев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР