ChatGPT, популярен чатбот, базиран на изкуствен интелект, претърпя проблем, за

...
ChatGPT, популярен чатбот, базиран на изкуствен интелект, претърпя проблем, за
Коментари Харесай

ChatGPT претърпя голям срив в работата си

ChatGPT, известен чатбот, основан на изкуствен интелект, претърпя проблем, за който съобщиха  доста консуматори по отношение на невъзможността да отворят услугата. Влизането в системата не работи, изпращането на поръчки към чатбота също не работи и не се получават отговори от него. Причините за срутва към момента не са известни.

Потребителите на обществената мрежа X всеобщо се оплакват, че ChatGPT не работи. В някои случаи интерфейсът на чатбота не се зарежда изцяло и когато се опитате да изпратите известие до него, се появява известие за неточност при изминал вход. Дори след логването, чатботът не се зарежда и цикълът на неточности се повтаря.

Услугата за мониторинг на сривовете в уеб-услугите DownDetector демонстрира, че проблеми с достъпа до ресурсите на OpenAI се следят по целия свят. Страницата със положението на самата услуга ChatGPT удостоверява, че достъпът до чатбота е неосъществим за някои консуматори и аргументите за неуспеха се изследват — също по този начин се показва, че през последните 90 дни, времето за работа на ChatGPT е било 99,67%.

Причините за срутва на ChatGPT към момента не са известни сигурно. Те може да се дължат на скок в трафика или някакъв различен проблем. Не е известно също какъв брой дълго ще продължи спирането на услугата.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР