На обикновен път в Чехия бе забелязан болид, подобен на

...
На обикновен път в Чехия бе забелязан болид, подобен на
Коментари Харесай

Болид от Формула 1 бе засечен на магистрала заедно с други автомобили

На елементарен път в Чехия бе видян болид, сходен на Ferrari F2004, с който Михаел Шумахер взе участие през сезон 2004 във Формула 1. Червеният автомобил е сниман от видеорегистратора на свидетел. Любопитно е, че същата кола не за първи път се появява на елементарна автомагистрала. Преди три години същата е забелязана на автомагистрала D4 сред Прибрам и Добриш. Тогава водачът съумя да избегне наказване. Може би по тази причина се е решил на следващото неразрешено пътешестване.

През септември 2019 година чешката полиция се заинтересува от видео с кола, което попадна в обществените мрежи. Те обаче не можаха да създадат нищо: поради каската, която „ състезателят “ носи по време на шофирането си, не беше допустимо да се разпознава личността му от видеото.

В резултат на това водачът се отървава от тежко наказване - отнемане от права за една година и внушителна санкция от десетки хиляди долари. В новото видео той още веднъж е с шлема, което може да докара до повтаряне на историята.

На спортни транспортни средства, без значение дали са спортни коли от Формула 1 или други транспортни средства, е неразрешено да се движат по публични пътища. Автомобилите не дават отговор на стандартите за сигурност и нямат нужното светлинно съоръжение, заради което могат да се употребяват единствено на профилирани спортни писти.

ще напомним, че през февруари различен чешки фен на скоростта форсира до 417 километра в час на немски аутобан. Решавайки да извлече максимума от своя Bugatti Chiron с 1500 конски сили, милионерът бързо притегли вниманието на локалните чиновници на реда: той е застрашен с до две години затвор.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР