На хоризонта се задава новият филм на Кристофър Нолан -

...
На хоризонта се задава новият филм на Кристофър Нолан -
Коментари Харесай

Новият филм на Нолан с най-звездния актьорски състав досега

На хоризонта се задава новият филм на Кристофър Нолан - биографичен роман за една от най-влиятелните персони на предишния век, " бащата на атомната бомба " Дж. Робърт Опенхаймер. Кастът на " Опенхаймер " е евентуално един от най-големите и най-талантливите, които сме виждали. Като начало, Килиън Мърфи ще играе основната роля..

Когато чуете, че следва нов филм на Кристофър Нолан, е време да седнете и да обърнете най-малко малко внимание. Или доста внимание. Като се има поради, че Нолан е един от най-великите режисьори на днешното време . На хоризонта се задава новият му филм - биографичен роман за една от най-влиятелните персони на предишния век Дж. Робърт Опенхаймер.

Дж. Робърт Опенхаймер е един от най- " авторитетните " хора на 21-ви век, а може би и на цялата човешка история. И въпреки всичко за мнозина той може би не е прочут. Това е по този начин, тъй като той не е бил международен водач или даже водещ бизнес иноватор. Не, вместо това е физик от Калифорнийския университет в Бъркли, който през 40-те години на предишния век става началник на лабораторията в Лос Аламос, където се работи по оръжие, трансформирало хода на Втората международна война и, почтено казано, човешката история .

 Добави изложение
Дж. Робърт Опенхаймер, 1958 година

Има причина Дж. Робърт Опенхаймер да бъде именуван " бащата на атомната бомба ", защото той управлява самодейността за нейното основаване и в последна сметка за потреблението ѝ против Япония. Това е част от плана " Манхатън ", който води до основаването на първите нуклеарни оръжия. От първите бележки за кино лентата се вижда, че „ Опенхаймер “ ще следва основния воин през интервала на основаване на оръжието, което води до края на Втората международна война . Не е ясно какъв брой години ще обхване „ Опенхаймер “, само че планът " Манхатън " се е осъществявал в Лос Аламос от 1942 до 1946 година Там е създадена и тествана атомната бомба.

Знаем, че Кристофър Нолан постоянно употребява времето (под някаква форма) като основна тематика във филмите си. Ще бъде забавно да забележим по какъв начин той ще се оправи с този интервал и с този воин като цяло.
Още любопитни кино вести:
Изключителен е обаче кастът на " Опенхаймер " - евентуално един от най-големите и най-талантливите, които сме виждали от известно време насам. Като начало, Килиън Мърфи ще играе Дж. Робърт Опенхаймер. Това ще бъде третият път, в който Мърфи и Нолан работят дружно.

 Добави изложение

Първият беше в " Батман: Началото ", когато Мърфи изигра Джонатан Крейн/плашилото. След това той игра в " Генезис " и " Дюнкерк ". Но за първи път Мърфи ще играе основна роля във филм на Нолан. След Мърфи описът е впечатляващ.

Емили Блънт ще играе Кити Опенхаймер, брачната половинка на Дж. Робърт.

 Добави изложение

Мат Деймън ще изиграе Лесли Гроувс, който е направлявал построяването на Пентагона, както и плана " Манхатън ".

Робърт Дауни-Джуниър като Лесли Щраус, който е бил в Комисията по атомна сила.
Сред другите са Рами Малек, Флорънс Пю, Джош Хартнет, Матю Модайн, Кенет Брана, Джейсън Кларк, Скот Граймс, Гари Олдман, Кейси Афлек и други
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР