На 77-годишна възраст ни напусна актрисата Кончата Фeръл, популярна за

...
На 77-годишна възраст ни напусна актрисата Кончата Фeръл, популярна за
Коментари Харесай

Напусна ни Бърта от "Двама мъже и половина"! Актрисата почина след усложнения в болница

На 77-годишна възраст ни напусна актрисата Кончата Фeръл, известна за българския фен с ролята си на Бърта в комедийния сериал " Двама мъже и половина ". Според формалното известие тя е почиванала след затруднения, провокирани от сърдечен арест и заобиколена от най-близките и обичани от нея хора. 

Виж още: Българският Къванч за ролята си в " Откраднат живот " и по какъв начин приема сравненията с турския артист

Актрисата има три номинации за премия Еми, а в последните години беше постоянна част от звездния каст на сериала L.A. Law. Но точно ролята ѝ на Бърта ѝ носи част от номинациите за влиятелната премия. 

Виж още: Мрачните истини за актьорите от сериала " Приятели ", които евентуално не знаете

" Тя беше прелестен човек ", съобщи Джон Крайър, една от звездите в " Двама мъже и половина " и показа, че ще му липсва доста " дамата и насладата, която носеше тя на толкоз доста хора ". " Толкова скъпа, идеален експерт, същински другар ", пък написа Чарли Шийн, друга от звездите в шоуто.

Виж още: Кейт Уинслет ще взе участие във филм за българската " криптокралица "

Когато от CBS стартират търсенето на артисти за функциите в " Двама мъже и половина ", Бърта - домашната помощница в дома на Чарли Харпър, е трябвало да бъде поверена на източноевропейка. Но продуцентите предпочели точно Кончата Феръл да изиграе ролята, както тя реши. Така тя взе участие допълнително от 200 епизода от паметния сериал. 

Виж още: София Маринкова за ролята си в All Inclusive, майчинството и загатна за великия Ламбо

Въпреки че за нас Кончата Феръл е Бърта от " Двама мъже и половина ", актрисата има постоянна история в театъра. Става същинска звезда на Бродуей. 

Актрисата е родена на 28 март 1943 година в Западна Вирджиния. Баща ѝ работил в мините, само че по никакъв начин не обичал работата си и непрекъснато насърчавал децата си да си намерят работа, която да ги прави щастливи. В фамилията на майка ѝ пък имало традиция на новородените да им се дават странни именна и точно по тази причина обичаната актриса се споделя Кончата. 

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР