На 30 септември Миглена Ангелова ще сложи отново емблематичния червен

...
На 30 септември Миглена Ангелова ще сложи отново емблематичния червен
Коментари Харесай

Миглена Ангелова възражда „Искрено & лично”

На 30 септември Миглена Ангелова ще постави още веднъж емблематичния червен костюм и ще влезе в новото студио на възроденото паметно шоу „ Искрено & персонално ”. Легендарното женско предаване се завръща на екран в ефира на TV7. Шоуто ще приковава феновете с обезпечено най-интересните житейски истории и герои, всеки работен ден от 16 до 17 часа.

Продуцирано от компанията на самата Ангелова „ Зенит ” и!no frame media, „ Искрено & персонално ” няма да изневери на одобрения си жанр и още веднъж ще залага на персоналната история, която ще се разисква в студиото.

Гостите участници в диалога са подбрани по този начин, че да бъдат показани колкото се може повече гледни точки по дадената тематика. Спазва се правилото на плурализъм и почитание към другата позиция.

В две издания седмично - вторник и четвъртък – Миглена Ангелова ще кани в студиото с изключение на главния воин на тематиката си и още 6 души - хора с сходна история, експерти, представители на разнообразни институции и така нататък

Всеки понеделник, сряда и петък  „ Искрено & персонално ” ще продължи да постанова новата за българския ефир тема за себепознаването още по-задълбочено, по този начин както паметната водеща го правеше в рубриката на „ Терминал 7 ” – „ Открий себе си ”. Ангелова ще дискутира разнообразни тематики от себепознаването с още четирима експерти в студиото.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР