На 25 август (събота), носталгично и с копнеж по изплъзващото

...
На 25 август (събота), носталгично и с копнеж по изплъзващото
Коментари Харесай

Еделина Кънева и Орлин Павлов с концерт на Света Анастасия

На 25 август (събота), носталгично и с блян по изплъзващото се от пръстите ни лято, примата Еделина Кънева и очарователният Орлин Павлов ще ни отведат на сантименталния остров Света Анастасия, с цел да ни подарят парещ спомен за лятото...
" Не си отивай, лято! " е концерт-спектакъл на постоянно свежите летни музикални тематики на Франк Синатра, Гершуин, Чайковски, Вивалди... даже и Мънго Джери! Ще чуете " Летен вятър " на Синатра, сюитата " Синьо лято ", селекция от летни български шлагери, обичаните партии на Порги и Бес, обичаните моменти от наелектризиращия мюзикъл " Брилянтин "... и безконечния шлагер " Summer time ".
Под звездите, прибоя на морето и любовната ария на гларусите, сантиментално усамотени на бургаския остров. Под звуците на оркестъра на Държавна опера - Бургас.
Диригент: Левон Манукян
Сценарий и мултимедия: Юлия Манукян
Симфонични аранжименти: Левон Манукян
Танци: Галина Калчева
Концертмайстор: Ваня Златева.
Билети се продават на касите на Държавна Опера - Бургас, в Туристическите осведомителни центрове в Бургас, както и в мрежата на Eventim.bg. (http://www.eventim.bg/bg/bileti/ne-si-otiba-lto-burgas-ostrov-sveta-anastasi-1064266/performance.html)
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР