На 2 август в часовете от 01:29 и 07:05 българско

...
На 2 август в часовете от 01:29 и 07:05 българско
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за 2 август

На 2 август в часовете от 01:29 и 07:05 българско време Луната в Дева е „ без курс “, т.е. не образува основни аспекти с другите планети и се приготвя да смени знака си. В 07:06 часа тя навлиза във въздушния съществен знак Везни, където ще бъде до 14:47 часа на 4 август. Везни е знак, ръководен от Венера – планета на салдото, партньорството, любовта, хубостта, изкуството и справедливостта.

Затова през идващите два дни и половина те ще са главен приоритет за всички нас. Нуждаем се от естетика в връзките, от обич, от правдивост в разрешаването на съответни въпроси, а изкуството и всичко красиво към нас ще ни набира по този начин нужната ни „ духовна “ храна. Стремим се да изглеждаме добре, с положителни маниери и уравновесено държание.

Склонни сме на взаимни отстъпки в името на мира и разбирателството. Дните са подобаващи за възстановяване на взаимоотношения, дипломатически договаряния, съдействие, разрешаване на юридически въпроси и други законодателни дейности, креативна работа, покупка на красиви облекла / аксесоари / художествени творби, за образуване и осъществяване на публични мероприятия; за посещаване на изложения, фешън събития, спектакъл, кино, концерт и други места за занимания.

Днес Луната във Везни е в дисхармоничен аспект с Юпитер в Овен. Тъй като Луната се свързва с реакциите и страстите, а Юпитер има свойството да усилва и уголемява, по тази причина е целесъобразно да не се прекалява в нищо и да се държат страстите под надзор.

Луната във Везни е с най-положително въздействие през днешния ден за родените през първа декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Ще се чувствате постоянни физически и прочувствено, уважавани и харесвани от хората. Ще притегляте тяхното внимание с позитивното си въодушевление, дипломатично държание и с мекото си отношение към близките.

За вас деня е превъзходен за публични изяви, бизнес договаряния, креативен занимания, интимни срещи и започване на нови връзки, годеж или встъпване в брак, разрешаване на юридически каузи и за всевъзможни други развлечения (включително измежду природата). Опозицията на Луната с Юпитер във Везни може да бъде с по-неблагоприятно въздействие за родените през първа декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за представителите на Телец, Дева, Скорпион и Риби от първа декада.

Желанията и възприятието ви за правдивост са много мощни, амбициозни сте и взискателни към хората.

Въздържайте се от крайности, демонстрация на прищявки и прекомерни условия към другите, в случай че желаете да избегнете разногласия. Спазвайте всевъзможни правила и закони – от една страна Луната е в един от знаците на закона Везни и е в съпротива към Юпитер, който също има връзка със законодателството. Ако чувствате прочувствено напрежение, прилив на сила и мощно предпочитание да предприемете някакъв риск, намерете метод да се успокоите посредством слушане на музика, някакви креативен и други приятни за вас занимания.

Денят за вас не е удобен за разрешаване на юридически каузи. Стремете се към естетика и сдържаност във всичко. Не прекалявайте с използването на алкохол, с потреблението на сладки и тестени храни. В международен проект е нараснала заплахата от произшествия с влакове, морално-етични спорове в общественото пространство, етнически спорове, нарушение на законите – обири, кражби на пари и полезности и други. Бъдете здрави!

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР