5-етажната сграда на хипермаркет Аветисян“ във Варна с всички намиращи

...
5-етажната сграда на хипермаркет Аветисян“ във Варна с всички намиращи
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 26 май

5-етажната постройка на хипермаркет „ Аветисян “ във Варна с всички намиращи се в нея произведения и съоръжение са унищожени при пожара, който пламтя в събота. Вследствие на токсичния пушек от пожара са потърпевши четирима жители, три дами и един мъж, който се е опитал да гаси пожар в прилежащ двор - благосъстоятелност на компанията за дърва за огрев.

Привържениците на ПФК " Черно море " провеждат шествие по отношение на сполучливото довеждане докрай на сезона за варненския клуб. Маршрутът му е по пешеходната част на бул. „ Сливница “ до градинката на Търговската гимназия, бул. " Княз Борис I " до Икономически университет – Варна, след което продължава наляво по бул. " Цар Освободител " до пл. " Съединение " в едното платно и по бул. " Осми Приморски полк " до кръстовището с ул. " Н. Й. Вапцаров " в платното към курортните комплекси.

68 случая на ухапани от кърлежи са регистрирани във Варна и региона за седмица. Това демонстрират данните на Регионалната здравна ревизия във Варна за интервала 17 - 22 май. Ухапаните са с шест повече от предходната седмица. 55 от ухапванията са регистрирани в морската столица, а останалите 13 случая - в общините в област Варна.

Установени са пропуски в работата на чиновниците от ОПУ - Варна и няма синхронизация и съгласуваност в дейностите на институциите.

Това заяви пред Българска национална телевизия министърът на районното развиване и благоустройството Виолета Коритарова във връзка с тежката злополука край Аксаково с кола на НСО и умрял човек, както и незабавното преасфалтиране на въпросния сектор. " И ние, и прокуратурата ще свършим отговорно своята работа, с цел да разберем аргументите за слагането на асфалта ", акцентира районният министър.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР