Проверете списъка – може би е време да започнете живота

...
Проверете списъка – може би е време да започнете живота
Коментари Харесай

5 зодии, които ги чакат големи промени в коридора на затъмнението от 25 март до 8 април

Проверете листата – може би е време да започнете живота си от бял лист!

Първото лунно затъмнение за тази година е на 25 март! Заедно с това лунно затъмнение ще стартира значимо енергийно събитие – коридорът на затъмнението.

За мнозина този интервал ще бъде сложен: ще пристигна времето на кармичните уроци и духовното израстване. Но тези 5 зодии би трябвало да изчакат коридора на пролетното затъмнение, тъй като той ще донесе със себе си огромни промени в живота!

Коридорът на затъмненията е къс интервал, през който едно след друго се случват две затъмнения, слънчево и лунно. Това събитие нормално се случва един път на всеки шест месеца и затова нашите решения и дейности през този интервал ще повлияят на идващите 6 месеца.

Този път коридорът на затъмнението стартира с лунно затъмнение във Везни и приключва с цялостно слънчево затъмнение в Овен. Време е да се замислите!

Енергията при започване на коридора на затъмнението ще насочи вниманието ни към проблеми в общуването и връзките с другари и близки. И в края на този интервал ще имаме силата и смелостта да осъществяваме капацитета си.

Най-големите промени обаче предстоят за тези 5 зодии!

Стрелец

Коридорът на затъмнението ще стартира във вашия 11 дом, Стрелци! Време е да разширите кръга си от другари и да създадете потребни връзки. Нови благоприятни условия могат да зародят посредством обществените мрежи или „ от остаряло другарство “. Бъдете отворени за връзка!

Краят на коридора на затъмнението ще ви помогне да постигнете задачите си: дейната сила на различен огнен знак ще бъде по-благоприятна за вас от силата на Везните.

Риби

За представителите на зодия Риби е настъпил моментът за промени във финансовия бранш. Преосмислете метода си към материалното благосъстояние – и до края на коридора на затъмнението ще се появи нова опция за развиване!

Вашата сила се трансформира и хората към вас го виждат: прекрасен дребен „ подарък “ от Венера и Марс в Риби. Позволете на близките да ви оказват помощ във значимите каузи и ще достигнете изцяло ново равнище на непосредственост с обичаните си хора.

Телец

Лунното затъмнение във Везни ще премине през вашия 6-ти дом, Телци! Трябва да обърнете внимание на вашите привички и отношение към здравето. Напоследък може да сте се чувствали „ не на място “: времето лети прекомерно бързо и животът като че ли минава около вас.

Време е да се откажете от тези привички, които към този момент не са потребни! До края на интервала на затъмнението ще имате силата да въведете нещо ново в живота си – използвайте тази сила рационално и ще получите дълго чаканите плодове от труда си.

Везни

Не се опасявайте да приоритизирате потребностите си, Везни! Запомнете конфликтните обстановки, които могат да зародят в края на март – те ще хвърлят светлина върху връзките, в които няма баланс. Важен цикъл, който стартира през октомври 2023 година, също е към своя край. Спрете и погледнете измененията, настъпили през този интервал.

Коридорът на затъмнението е идеалното време за духовно „ прераждане “, Везни!

Овен

Предстоящият кулоар на затъмнение няма да е от най-леките за Овните. Водени сте от Марс, планетата на действието, само че в този миг той ще бъде в Риби – не най-активният знак от зодиака.

Насочете силата си към опознаване на себе си! Коридорът на затъмнението ще хвърли светлина върху тези условия, които попречват вашето духовно и финансово израстване. Преосмислете смисъла на тези условия: в действителност ли сте щастливи с избрани хора? Носи ли ви наслаждение тази работа?

Възползвайте се от този интервал, с цел да изчистите живота си от пречките пред растежа – и няма да се познаете след 6 месеца!

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР