Водолеят е наистина специална зодия и затова има много причини.

...
Водолеят е наистина специална зодия и затова има много причини.
Коментари Харесай

11 причини, които правят Водолея толкова специален

Водолеят е в действителност специфична зодия и по тази причина има доста аргументи. Ще ви срещнем с главните от тях:

Защо Водолеят е специфична зодия?

Той е свободомислещ

Водолеят постоянно се застъпва за свободата – освен неговата, свободата за всички. Той не мисли в границите на ограничавания, има необятен взор върху света и е лишен от предубеждения.

Душата и тялото на Водолея би трябвало да останат свободни. Почти невероятно е да крачите паралелно с него, само че можете да опитате, тъй като никой различен, с изключение на този визионер, няма да ви даде подобен късмет да погледнете в бъдещето.

Неконфликтен

Водолеят се пробва да заобикаля споровете, когато е допустимо, войната не е част от неговата философия за мир. Но никога не е страхливе. Водолеят няма да се отклони от мнението си при никакви условия. Но и няма да го наложи на никого (пак опираме до свободата), Водолеят почита всеки субект и е убеден, че всеки има право да прави каквото желае.

Любопитен

Ако се опитате да опишете Водолея с една дума – то тя е любознание. Той се интересува безусловно от всичко; животът за Водолея е тайнственост, която изисква пояснение.

Той изследва с интерес всички области на живота: политика, спорт, коли, любовници, апетит, космос, медицина, природа, свръхестественото и така нататък Ако сте в близки връзки със слънчевия Водолей, не забравяйте, че той не може да принадлежи единствено на вас – принадлежи на целия свят.

Оригинален

Водолеят е зодия на напредъка, научните открития и новите изобретения. Разбира се, не всеки представител на този знак ще стане знаменит откривател или академик, само че всички Водолеи се отличават със своята автентичност. Те съставляват нов (неразбираем за множеството хора) вид мислене – и постоянно стигат до гениални прозрения.

Гениален

Интелектът на Водолея, свободен от всевъзможни ограничавания, основава нови гениални хрумвания, за които никой различен не може да се сети. Основният проблем на Водолея (неразбираем за другите знаци на Зодиака) е да дешифрира и разбере концепция, мисъл или информация, която му идва от космоса.

Решаването на този проблем изисква доста работа и старания, за жалост не всички от тях се оправят с тази работа. Ето за какво толкоз доста слънчеви Водолеи вървят по света и описват странни и неразбираеми неща на по-малко надарените хора.

Това обаче не разстройва доста Водолея, той е сигурен, че скоро ще откри този доста надарен човек, който може да развие концепцията му. Или просто губи интерес към него, считайки го за прост и стартира да се интересува от идващия.

Дружелюбен

Те ценят високо концепцията за другарство. Имат доста познати и другари, където и да отидат сигурно ще срещнат остарял другар. Искреността на Водолея притегля хората към него; той постоянно е редовен, прям и некадърен на машинация или конспирация.

Хората, които споделят неговите ползи, ще станат другари на Водолея.

Успешен

Водолеите принадлежат към категорията хора, които по-често от останалите реализират обилни триумфи в живота. Той има всички качества да стане притежател на Нобелова премия или Пулицър, или прочут откривател.

Предан

Водолеят е предан освен на своите отзиви, хрумвания и бизнес (докато не ги счита за банални), само че и на приятелите си. Ако Водолеят счита даден човек за собствен другар, никакви злословия няма да трансформират мнението му за него. Всички решения и изводи Водолеят прави единствено въз основа на персонални наблюдения.

Уникален

Оригиналното мислене оказва помощ на Водолеите да видят нещо ново в елементарното. Той има неповторима дарба по време на забавен диалог да чува какво се случва към него и да взема решение разнообразни въпроси в главата си, без да се разсейва от събеседника.

Водолеят има отлична вътрешен глас и заложба на далновидност. Дори пророчествата му да не се осъществен незабавно, рано или късно това ще се случи.

Водолеят е знакът на бъдещето, той знае какво ще се случи на следващия ден. Ако ви е забавно да знаете това, вземайте по-често поради неговите откровения.

Скромен

Водолеите се отличават с рядка невзискателност, те са доста непретенциозни в всекидневието, парите не са всичко за тях и при тях съвсем липсва каквато ид а е взаимозависимост от материалните полезности.

Интересен

Повярвайте ми, с един Водолей ще ви бъде доста по-интересно, в сравнение с със стотина познати. С него ще разберете отговорите на всички въпроси, които сте имали или ще имате след тридесет години.

За всички нас ще бъде потребно да се научим от Водолея на способността да даваме независимост на околните си, да им се доверяваме и да имаме вяра в тях и тогава те несъмнено няма да ни подведат.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР