Ралиити звездата Мириам Ривера срещна трагичен край на 38-годишна възраст

...
Ралиити звездата Мириам Ривера срещна трагичен край на 38-годишна възраст
Коментари Харесай

Мириам, Смъртта на риалити звезда: Мистерията на смъртта на трансмодела след смразяващото твърдение на съпруга

Ралиити звездата Мириам Ривера срещна драматичен завършек на 38-годишна възраст - и нейният унищожен брачен партньор от дълго време подозираше нечестна игра.

Мириам се прочу на едвам 21-годишна възраст в нашумелото риалити шоу от 2004 година Има нещо за Мириам. Тя постоянно е наричана „ първата намерено транссексуална риалити звезда “, само че времето й в спорното шоу за запознанства в Ибиса надалеч не беше позитивно показване.

Предпоставката се въртеше към група млади мъже, които се състезаваха в провокации, с цел да спечелите обичта на блестящата Мириам - плюс награден фонд от £10 000 и сантиментален круиз с яхта. Едва ли знаеха, че Мириам е била избрана като мъж при раждането, като нейната полова еднаквост е била третирана като недодялан фрапантен поврат.

По време на шоуто, натовареното с подмятания изложение се подиграваше на обстоятелството, че мексиканският модел беше транссексуална жена, която не е претърпяла интервенция за промяна на пола. В един подобен образец разказвачът Тим ​​Винсент сподели на зрите...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР