Моноспектакълът Забравена от небето“ предстои да види бургаската публика тази

...
Моноспектакълът Забравена от небето“ предстои да види бургаската публика тази
Коментари Харесай

Моноспектакълът "Забравена от небето" отново на бургаска сцена

Моноспектакълът „ Забравена от небето “ следва да види бургаската аудитория довечера в Дома на нефтохимика. Това е първото зрелище на театралната школа " Талантино " за тази година, в която групировката отбелязва 10 години от основаването си.

Постановката е по книгата на Екатерина Томова „ Забравени от небето “, която включва документални разкази за родопчани столетници. 

" Те са осем документални описа, достоверни същински истории, които доста жегват. През 70-те години Екатерина Томова е била помощник на вестник " Родопи ". От там са правели анкети в родопски села,  оставали са да нощуват и там ги е събирала тези истории ", споделя режисьорът Станимир Карагьозов.

Това е театър, който надниква в най-дълбоките кътчета на душата на старите българи, поглежда през очите на хората, от дълго време забравени от актуалния свят и открива изумителна позиция към живота. В основната роля е Боряна Стамболиева.

Закупените билети за 19 март могат да бъдат презаверени на касите на Часовника и Операта или директно преди спектакъла в НХК. Все още има и свободни билети!Спектакълът „ Забравена от небето “ можете да гледате от 19 часа, на сцената на Дома на нефтохимика.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР