Спрете СРС-тата от Афера, забравете кеша в каруци и оставете

...
Спрете СРС-тата от Афера, забравете кеша в каруци и оставете
Коментари Харесай

Мая завлече паролите: Миков срещу Манолова в битката за TikTok

Спрете СРС-тата от " Афера ", забравете кеша в каруци и оставете предизборната акция на експертите.

Бившите съпартийци Мая Манолова и Михаил Миков сътвориха най-запомнящия се дуел преди вота на 9 юни.

Драмата не е за това кой да води бащината лява тайфа, която беше попиляна през последните 4 години с помощта на несбъднатите лидерски упоритости на поколението към Станишев.

Драмата е за паролите в Instagram и TikTok.

До преди няколко месеца Манолова беше част от " Левицата ", в чиито листи вземат участие остарели фрагменти на Българска социалистическа партия, изгонени от " Позитано " 20 по времето на Корнелия Нинова. Днес обаче тя е при Ваня Григорова, а Миков - претендент на " Левицата ", който с изненада открива, че не може да си пусне предизборната пропаганда през обществените мрежи.

В изявление за Нова ТВ някогашният ръководител на Народното събрание упрекна Мая Манолова в това, че е приватизирала общите профилите на обединението в Instagram и TikTok и отхвърля да ги върне.

" Тя добре се отдели, да е жива и здрава, поисквам ѝ триумф. Но да вземе да върне паролите за Instagram и за TikTok. Защото тя малко... завлече паролите. И това са малко селски номера. Влизат младежи и гледат напълно различен номер - той номерът е от предните избори. И начело се изтъпанила, апелирам ви се, Мая Манолова. Гонят я от два-три дни да ги даде и не ги дава ", възмущава се юристът.

За да стане явен мащабът на това подло посягане:
" Левицата " разполага с 41 почитатели в Instagram, ни повече ни по-малкоДа откриеш " Левицата " в TikTok e съвсем невероятно, тъй като липсва верифициран профил - може да изберете сред levicata4, levicata14, или просто levicata - само че не ги бъркайте с lavitsataa, чиито предписания за готвене на кимчи имат повече почитатели от всички бесепета, взети дружно.
TikTok-профилът levicata няма нито един почитател, само че се приближава най-близо до визиите на Михаил Миков за мощна цифрова предизборна акция.

в него е 17-секунден клип с трагичен женски voice-over, който демонстрира по какъв начин Миков раздава листовки на Кооперативния пазар в " Люлин ". Видеото е гледано 15 пъти, само че най-малко номерът на бюлетината е правилен.

Колкото до Мая Манолова - видеата, в които се надбягва с служители на реда към Паметника на руската войска, реже дженга с ъглошлайф или разиграва скечове в Lidl - са ѝ довели над 62 000 почитатели в TikTok и по-скромните 18 800 в Instagram.

А последният ѝ клип е отдаден на сагата със завлечените пароли, естествено: " От мястото на престъплението МаяМи (открадна паролата за ТикТок).
Wait for it… Де да бях хакер, само че не съм…
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР